ahojte,chodim so svojim chlapcom už rok,zatial sme vsak sex nemali( pre viacere dovody,nejdem rozpisovat),ale on je strasne nadrzany ,najma posledneho polroka..akoze take veci typu -maznanie a pod,to je v pohode,to ide u nas ako na beziacom pase,ale proste sex neni.Zistila som o nom,ze je vkuse nadrzany,len co ma zbada,uz no ved viete co...a staci,ze sa k nemu priviniem a už je totalne nazhaveny,on tvrdi,ze to ma stale,aj ze ked vidi peknu zenu na ulici !!!totalne ma to zacalo trapit,lebo preboha,je to normalne ??
a este ..nehovorim o veciach typu -ze proste (je mi to aj trapne pisat),ale ked sme spolu sami,nema problem masturbovat predo mnou,a staci,ked sa o mna obtrie ,tak uz dosiahne vrchol ...strasne je nadrzany a mne to zacina vadit ..
je to normalne ?chcel by to vkuse ,stale ..:( dakujem za vase odpovede!!!
Je normálne, ked je stále nadržaný? Mám obavy..
nechaj ho tak nech si chlapec uzije s niekym inym a ty si najdi farara ....
kajka ide o to, že ľudia majú už tak nalinkovaný a druhými ľuďmi riadený život, že potrebujú názor druhých ešte aj vo svojich vlastných vzťahoch, chcú vedieť, čo je "normálne" a čo už nie, na svojich partnerov, ktorých údajne "milujú", sa pozerajú ako na viac/menej kvalitný tovar, toto mi príde nechutné. Že o čom je ten vzťah, keď potrebuješ názory druhých? Ono, vo vzťahu existuje istý výnimočný druh dôvery, ktorú keď jeden nalomí, tak to bolí. To, že si mu "NEDALA" doteraz je v poriadku, lebo to tak cítiš a on to rešpektuje, aj keď pravdepodobne by za ten rok mohol mať stovku ľahkých dievčat z diskotéky. Ale ako by si sa cítila, keby on vypisoval na internetové fórum niečo v tom zmysle, že má frajerku už rok, vôbec o neho neprejavuje sexuálny záujem a že či náhodou nie je frigidná, či lezbička? Čo už len nejakí ľudia z fóra môžu vedieť o niekoho frajerovi/frajerke na základe jednej informácie. Veď najlepšie mu musíš rozumieť sama, nie?
mne to strasne pripomenulo ftip:
- ten moj to je uplne ze sexualny maniak, pyta si sex aj 10x denne....
- a ako casto to robite?
- este som mu nedala ....
sejla ja sa chcem len poradit s inymi ludmi,ci je to bezne ..najma chcem odpovede chlapov ..nic viac,nic menej---ty by si sa o to nezaujimala ??
sejla to bolo dost ostre vyjadrenie :/nie sme nechutni-teda tu niektori ludia ano,ale ja s nim myslim nie ..je to normalna vec..ja nemozem za to,aky on je
a inak,celkom nechapem vasej debate,ludia ,co tu davate -ja riesim naozaj seriozny problem,ci mate podobne skusenosti a vby si z toho srandu robite
ciccolina, ja viem, ja len tak kecám :)
Ale shy, nebuď taka povrchna, veď láska, to je vyšší cit :)
Myslíš, že tak dlho by si čakal :D
a takú starú by si ešte chcel? :))