Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

iris

dobre.dufam,ze ti zachuti.a ked anita napisala,ze je dobre na psychiku a ma tak vela magnezia a ostatnych latok,tak by bolo dobre si raz za cas spapat.a to avokado som videla aj za 5,9 davnejsie a bolo dobre,nie prezrete.aj vtedy som ho kupila.ale byva aj za 20,-
zajtra mishi aspon ovocko a zeleninu.to si urcite daj,aby si znovu potom nemala problem so zaludkom.stale ho trenuj jedlom.zelenina nie je na priberanie.a ani chlebiky.napr.tie polystirenove si daj,ak nechces normalne pecivo.cestoviny su dobre a nepriberies z nich...je toho vela.
papapa

pete

Anitka, čo si zjedla, že ťa bruško bolí? Či máš ťažké dni? Aj mňa bolí, aby teba trošku menej bolelo. Cítiš??? Už menej kvapku bolí? Zajtra príď, dáme večer reč. Už nevládzem písať na to, čo si napísala, určite by som mal k tomu svoje slová, počkaj??? Nejaké možno ešte nájdem... Anita, povedz, aká je pravda, ak v prírode neprežije len ten silnejší? Prežijú a šťastne žijú tí, čo sú psychicky silnejší a odolnejší a ja neverím, že ja by som k nim patril. To znamená, že nemôžem žiť šťastnejšie. Toto nepíšem v smútku, ale mám úplne normálnu náladu. Ty anita sprav pre seba všetko dobré a bude dobre. O sebe pomlčím s dovolením :))) Už končím, mozog mi nepracuje a zajtra bude musieť. Tak sa asi odobreiem si odpočinúť. Len necj si ráno nepamätám sny:)) Určite by som sa im nepotešil:))) Krásnu dobrú noc všetkým. Anitka, to bruško, pošli mi trošku tej tvojej bolesti, ja teraz vydržím a keď sa tebe uľaví, tak aj mne :)) Nie si sama, drž sa.

misha

iriska, budem tu, musím byť tu, ináč by som išla do kúpelky, alebo by som to vo svojej izbičke...:-(
Kiky, ale ja som dnes jedla aj iné, ale ďakujem Ti.

misha

iriska, ak budem zajtra papať, čo mi momentálne PPP nedovoluje, tak si ho pôjdem kúpiť, skusím ho a dám Ti potom vedieť, dobre?

kiky

misha:mysli na to že to jedlo bolo faj pre telo..nie tuky ale živiny pamätaj..tvoje telo nie je zvyknuté jesť preto sa cítiš plná ale to vôbec nebolo veľa to bolo nič..buď kľudná..daj si to dýchanie ako radí alti..mysli pozitívne nepočúvaj tu sviňuchu

iris

a to avokado stalo vcera 9,90. dnes 14,9. je ako zelena hruska ale draplave.musis vybrat makksie ale nie uplne mlandrave ani nie tvrde. rozrezes napoly a lyzickou jes.kôstku vyhodis.supka ti ostane,vyhodis.no neviem,ja sa ho nemozem dojest.musis vyskusat a potom budes vediet,ci chuti alebo nie.

misha

iriska, tak som to "zakričila" PPP teraz ja! Všetko, čo si napísala..Jabko by som nezvládla, to určite nie..Budem ešte hore, kým to vytrávi..Tak bežkaj spinkať, dobrú nocku, krásne sníčky, cmučik na čielko..pááá pááá. Opatruj sa.