Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
No ja neviem, ja mám také skúsenosti, že čím viac dávam, tým menej dostávam a čím menej dávam, tým viac dostávam. A ak nedávam nič, tak mám všetko.
chyba je v pohlade na život
co by na to anita?ale ta tu dnes nenapise.vycitala som jej,ze dovcera mal byt moj pribeh na fore,tak ho asi dokoncieva xi xi
ale urcite cita!
anita!!!!!
Asi je chyba vo mne. Možno som chyba sám o sebe. Neviem. Ja beriem život ako trest. A lásku ako božie dopustenie na ľudstvo. Keby som bol chladný ako kameň bol by som asi spokojný. Aj anita to niekde hovorila.
ja by som tu vetu ešte aj zmenila ked chceš dostávat dávaj.
tak nemilovat a netrpiet,lebo mrtvy nic neciti.
Neviem, možno. Ale nechcem to rozoberať veľmi. Niečo však na tom bude, čo hovoríš. A ako zostať chladným. Nemám sa otvoriť?
to ja neviem...radsej nerozmyslam.mna na tvojom mieste by asi napadlo,ked sa mi to stava casto,ci nie je chyba na mojej strane.nenapadlo ta to?alebo pritahujes iba take nestale?alebo niekto na teba niekde caka,len este neprisiel ten spravny cas pre oboch?
asi hned otvorís svoje srdce potom niečo nevyjde a si zranený a sklamaný.
Radšej budem mŕtvy ako by som mal trpieť. Ako berieš ten život ty???