Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete, tie pocity? Mám myšlienky na smrť...a u psychologičky? Bola som včera, stav sa mi strašne zhoršuje- a už to bolo také nádejné..ak sa to do 2týž. nezlepší, musím navštíviť psychiatra...a zasa tie jej slová, že sa zasa cíti bezmocná:-(
Angi, napíšeme ti tvoj názor.
Misha, napíš nám svoje pocity. Ako to dopadlo s tvojou doktorkou?
ani, ja by som užila tabletky na spanie a najradšej by som sa zobudila až o mesiac a zdravá, bez problémov s jedlom. A tiež sa cítim úplne sama, nemám s kým chodiť na prechádzky..Takže viem si predstaviž, ako Ti je:-( A ako to trhá srdce:-(
čo by to malo byť, čo ma malo mrzieť? Napíš mi tie pesničky, čo počúvaš. Rád si ich aj potom vypočujem. Ja som práve počul pesničku od Nedvěda...
...kolikrát člověk múže mít rád tak opravdu z lásky? Dva krát, či třikrát to ne i jednou je dost. Je skoro pulnoc a z kostela zvon mi noc připamína...
mishi, nezomrieš a ani nesmieš. Ja to nechcem a ani nikto z nás!!! Ani ty. To len dnes tu všetci píšu o bolesti v srdci. Kde sa pozrieš. Ale je to jeden deň a po búrke vyjde slnko. Verme tomu!! Ty aj ja, ano?
angi, čo sa stalo?
pete, píšeš??
Ráno popŕchalo, potom doobeda bolo celkom pekne, ale neskôr sa zatiahlo. A tak je stále...len okolo 17 hod. sa trošku zlepšilo. A to bolo ešte horšie. Išla som do obchodu, a keď som cítila to teplo, kľud, bezvetrie a zapadajúce slniečko...poznáš ten pocit. Presne to som cítila, o čom si minule písal...tie večerné prechádzky osamote. Tak veeľmi som chcela ostať vonku ale nie sama. Jednoducho som nemala na výber. Hrozná bezmocnosť a úzkosť. Chcem zaspať aspoň na rok! A tebe bolo prečo tak zle?
mozem sa k vam aj ja pridat?dnes sa mi stalo nieco hrozne a chcela by som vediet vas nazor.
Kedy už zomrem?:-(
Myslíš, že je to to počasie? Aké je u vás?
Mohol si predsa napísať všetko...dobré aj zlé. Možno by sa ti uľavilo. Minule si napísal, že kde inde by si mal napísať svoje pocity. A to je pravda. Ja som si už myslela, že som napísala niečo, čo ťa zamrzelo a už nenapíšeš.