Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

Mishi a čo tak nájsť jednu obetavú kamarátku? Ja verím, že sa tam niekde nejaká pohybuje, len ju treba objaviť. Možno je tiež sama a potrebuje niekoho do nepohody. Mohli by ste chodiť spolu a priateľstvo zlepšuje psychiku a vytvára dobré pocity.

anita

mishi, prestala si znovu papať? Veľmi sa to zlepšovalo. Aj si už pribrala, nie? Mishi a čo tá práca? Nepomáha ti to?

misha

pete, keby nebola matka doma, tak už ich mám dávno v sebe:-( Lenže keď budem zasa spať, tak bude mať blbé reči:-( Ale naozaj by mi veľmi pomohlo, keby som pár dní prespala:-(

misha

ani, ja na tú liečbu už kašlem, už nikdy nebudem jesť:-(
Pete,
ja by som tú spoločnú prechádzku brala aj hneď:-(

pete

Misha, keby si skúsila zmeniť psychologičku, tak by to bolo možno dobré, lebo nie je dobré, že ti hovorí, že je bezmocná. A okrem toho by si pri hľadaní novej mala pocit, že robíš niečo pre seba. Ešte chvíľu vydrž s tým jedením liekov na spanie, dobre?

anita

mishi, skús to s tou zmenou lekárky. Všimla som si, že ti to radí viac ľudí na nete. Pamätáš, aj mi sme ti to odporúčali. Ja keď som mala problémy, tak som sa neuspokojila s názorom jedného lekára. Ide o tvoj životík, a možno stačí len dobrý odborník, ktorý ťa dokáže správne motivovať a určiť správny liečbu. Lebo ani jeden človek nie je dokonalý a neomylný!

pete

Dievčatá, môžem vám nejako pomôcť?
Veľmi rád by som vám pomohol. Veď poďme na prechádzku spolu všetci:)))

anita

pete, Nedvěda tiež počúvam. Aj túto poznám.
Práve som si púšťala od Eurythmics tvoju Sweet dreams. Tá sa mi tiež veľmi páči. Aj Love is stranger :))), Miracle of love...
Od Camouflage napr. Love is a shield, (má krásny hlas)
Bonnie Tyler - Total eclipse of the heard.
Niektoré od No name, a napr. Gladiátor - Láska. Je toho viac, ale neviem napísať názvy :(((