Opät na dne kvôli nemu

Príspevok v téme: Opät na dne kvôli nemu
macik

písala som sem už pred časom ...že mi priateľ začal pracovať v rakúsku ...
teraz odišiel včera ,resp.odletel ..úplne sám na 6 týždnov preč odo mna -odišiel ..proste nechal ma tu samú.odišiel na služobku do Korey ...
ostala som úplne sama ...
áno,boli časy,ked som ho neznášala,chcela sa s ním tozísť ..ale ..toto neodkážem ustaáť ..ako ma tu môže nechať ?včera som pri nom preplakala celý den ,ako sme sa llúčili,som ani nemohla rozprávať,čo ma tak zalievali slzy a on vypustil jednu slzu a nic viac ..a povedal mi,že " to zvládnem " ..nechcela som,aby odišiel,na tak strašne dlhý čas ...bože ľudia ..cítim sa tak hrozne ...
prepáčte potrebovala som sa len vykecať

Honor

Macik nehnevaj sa ani na mňa (čo teda budeš), ale po prečítaní tvojich príspevkov si mi kus zdvihla tlak :P. Tak načo píšeš sem ak to, čo napíšeme nevieš akceptovať a potom hučiš, že my sa do teba navážame. To nie je pravda, len ti hovoríme pravdu taka aká je. Žiaľ si kus sebecká a chováš sa ako malé dieťa. Rozumiem, že si plakala, že ti je smutno, ale vyčítať mu niečo také, že zarába na rodinu - to je na hlavu! Mala som priateľa, ten odišiel na dva mesiace odomňa taktiež do Rakúska si zarobiť, smutno bolo prvé dni, lenže ja som ho podporovala, pretože som videla ako tie peniaze potrebuje a taktiež aj jeho mamka. 6 týždňov je tak strašne krátka a mizerná doba, že sa ani nenazdáš a máš ho tu. A namiesto plakania si tie 2 týždne čo tu s tebou bude uži. Taký je život. Môj krstný už asi 4 roky vkuse chodí robiť do Nórska aby uživil rodinu a manželku nechal na Slovensku. A chodí asi tak, že na polroka tam, príde na dva-tri týždne domov a zas naspäť. A je to ťažké a snaží sa nájsť aj tu prácu, ale musia nejak žiť. Teta si zvykla, maju sa radi a sebe navzájom si pomáhajú.

A ešte by som niekoľko obdobných príkladov vedela vymenovať, ale to by bolo na dlho :P. Spamätaj sa, nájdi si nejake záľuby a ani sa nenazdáš a je späť. Ale nič mu už nikdy nevyčítaj, lebo ver mi že ani preňho to nie je vôbec ľahké, tak mu to nekomplikuj

Voso

Macik prepáč, že sa tu takto vyjadrujeme, no vázne sa tváriš, ako by si mala dvanásť:) neber to v zlom, neútočíme na teba a máš pravdu, že do tvojej situlácie nevidíme, no ťažíme z toho, čo si tu uviedla. Viac nemáme ako vedieť.

Vážne na teba neútočíme, no človek by nikdy nemal byť naviazaný na toho druhého takto bezhlavo. Ja byť tvoj priateľ, museli by sme to riešiť, lebo takto namotanú ženu by som nechcel. To vážne ťa nebavia kamarátky? To stále len čakáš doma naňho po večeroch?

Prepáč, ak som ťa urazil znova, nemyslím to v zlom

Dadula56

macik, tak potom si si mala najst menej ambiciozneho muza, ktory by sedel doma. Ja mam opacny problem, ja by som aj sla po skole niekam, lenze moj bude sediet doma, cize mozem zabudnut. Tiez sa musim "obetovat"(aj ked zasa az tak mi to nevadi).Jednoducho si to bud odtrpis alebo sa s nim rozides, nic ine sa robit neda. A ak cakas, ze ta tu budeme lutovat, tak sa nedockas. Lebo to nie je az tak svetovy problem, ze bude chlap chodit po sluzobkach. Tu sa riesia problemy, na potlapkavanie po pleci mas familiu a kamosky.

Lussy86

Panebože.... prečo on jediný musel odísť... :D ja už ozaj neviem títo ľudia niektorí tu, zmýšľanie IQ šum trávy...

macik

matyo nie som padnuta na hlavu,viem,ako je to s pracou na SR,chapem,viem...vsetkemu rozumiem,ale preco on jediny musel odist ?on jediny odisiel za hranice,desiatky jeho spoluziakov ( ktori skoncili to iste,co on-nie su v zahranici!!su doma a tiez maju dobre posty) ale on jedine musel odist,lebo videl vidinu velkych penazi

opakujem,ja za nim cestovat nemozem

Matyo

A čo chceš počuť? Na Slovensku neni robota, poďakuj sa politikom, keď chalan vie jazyky nech chodí po svete, zarobí, získa skúsenosti atď. Môžeš sa ho skúsiť opýtať, či na nejakú služobku nemôžeš ísť s ním, to je všetko...

macik

prečo sa tu kazdy do mna navaza ?co som spravila zle ?proste saliem bez neho ..a som zufala ...ale to z vas nikto nechape,ake je to tazke ,nemam totiz nikoho ineho len jeho ,ale to vy nechapete

Lussy86

Macik, nechcem byť zlá ale niečo Ti napíšem...
Ja som bola s partnerom roky, mal smrteľnú autonehodu a z hodiny na hodinu sa mi zrútil svet... a ty tu máš problém vydržať pol roka?..on tam nešiel za šľapkami ale išiel tam robiť chápeš? a to že ty si nešla s ním a ako ťa tu mohol nechať?! Chuderka, vieš si predstaviť mňa? že po prejdení pol roka a už nikdy neuvidím svojho partnera??? tak sa spamätaj a začni robiť niečo pozitívne pre svoju myseľ!

macik

bože,ludia,ale ste ma dali "dole " a vobec nepovzbudili,len na mna ste utocili ...

lenže problem je vt om,že toto velmi ani nie je akoby som to povedala "sluzobka " ,on proste bude chodit takto stale uz odteraz ..6 tyzdnov tam,dva tu alebo v rakusku a potom zase 6 tyzdnov -a takto aj par rokov ! chápete ?
viem,ze sa snazi zarobit peniaze ( avsak nielen pre nas ,ako si tu niektori myslite ,lebo v prvom rade zaraba pre jeho rodinu,ktora je na mizine)a az potom pre nas

viem,ze existuje net ,a podobne ..to su vsak otrepane veci.,ako moze niekomu nahradit osobny kontakt net ???? ako niekomu nahradi objatie ?
ja mam teraz velke problemy ,a on ma tu nechal a zmizol si prec na tak strasne dlho :(
uplne som tu ostala sama a je prirodzene,ze placem,kazdy by plakal,som citlivy clovek az privelmi...nebolo to z mojej strany chcene,ze som mu plakala ,nechcela som,ale nezdrzala som sa,lebo ho lubim a zalezi mi na nom ....

mna nebavi ist von s kamoskami,som skor samotarsky clovek ..a on tiez ...a ja nemozem za nim chodit,nemozem....

neviete,ako sa citim hrozne,doteraz sme boli roky pri sebe ,denno denne a zrazu toto mi spravil