Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Opät na dne kvôli nemu

Príspevok v téme: Opät na dne kvôli nemu
macik

písala som sem už pred časom ...že mi priateľ začal pracovať v rakúsku ...
teraz odišiel včera ,resp.odletel ..úplne sám na 6 týždnov preč odo mna -odišiel ..proste nechal ma tu samú.odišiel na služobku do Korey ...
ostala som úplne sama ...
áno,boli časy,ked som ho neznášala,chcela sa s ním tozísť ..ale ..toto neodkážem ustaáť ..ako ma tu môže nechať ?včera som pri nom preplakala celý den ,ako sme sa llúčili,som ani nemohla rozprávať,čo ma tak zalievali slzy a on vypustil jednu slzu a nic viac ..a povedal mi,že " to zvládnem " ..nechcela som,aby odišiel,na tak strašne dlhý čas ...bože ľudia ..cítim sa tak hrozne ...
prepáčte potrebovala som sa len vykecať

macik

Iba Katka si to nepochopila...
6 tyzdnov je prec,potom pride na dva alebo jeden,a zase ide prec na 6 tyzdnov ..( z toho ja som samozrejme v skole,cize cisty cas ak sa budeme vidiet bude mozno 4 dni do za 2 mesiace),ked to tak ratam teraz

Iba Katka

Na tvojom mieste som rada, že aspoň po tých 6 týždňoch príde a bude s tebou ďalších 6 týždňov, iní keď sú odlúčení sa v roku vidia len pár dní po x mesiacoch. Nájdi si nejaký koníček alebo sa venuj kamarátkam, venuj sa svojej práci a nie toto čo stváraš

macik

a viete ..kebyže je to RAZ,že ide na 6 týždnov prec,tak OK beriem,nejako tých 6 týzdnov vydrzim,ale on bude takto chodit prakticky stale,az kym sa projekt v korey neskonci :(/ to moze trvat aj roky

macik

Riller "dakujem " za podporu ,to mi pomoze toto vazne ...
diky ...

on nechce inu :)to je aspon jedina moja utecha ...
aj ked neviem no ..neverim už nicomu ..

a neprevracal ocami,len ma chlacholil,nech prestanem,ze nejdem na rok prec ...ale proste mne to moze hovorit-ja si svoje myslím ..a proste nemohla som sa zdrzať ..lebo ho prilis mam rada na to,aby ma takto opustal ..

Riller

Ked si mu tam plakala cely den tak to uz musel prevracat ocami a pozerat sa na hodinky kedy uz vypadne do tej korey.
A mala by si si davat pozor aziatky miluju europanov.

macik

maoam neviem,kto je myska ..nehnevaj sa

dadula ja viem,on je az moc ambiciozny,co mi nevyhovuje :(netusila som,aky je-ze pri prvej prilezitosti odide odo mna prec.to som vazne nevedela

Voso ved to,ze do toho nevidite,a mne je mizerne z toho,ze ma tu nechal,nie som zvyknuta na to,aby siel niekam prec,ja nemam ist kam a on stale chodi,stale je kdesi prec...neviem,ci taky vztah vydrzim,ja viem,ze mnohi ludia tiez chodia prec,aa viem,ze aj manzelia chodia zarobit ,aby uzivili rodinu,lebo tento zivot je svinsky,ale ja nie som na take nieco zvyknuta a odmietam akceptovat nieco take,bohuzial ..
partneri by mali byt pri sebe

viem,ze aj prenho je to tazke,ale ja naozaj nedokazem mu byt oporou v takejto chvili-ja tu oporu tiez potrebujem,kvoli inym veciam ...