písala som sem už pred časom ...že mi priateľ začal pracovať v rakúsku ...
teraz odišiel včera ,resp.odletel ..úplne sám na 6 týždnov preč odo mna -odišiel ..proste nechal ma tu samú.odišiel na služobku do Korey ...
ostala som úplne sama ...
áno,boli časy,ked som ho neznášala,chcela sa s ním tozísť ..ale ..toto neodkážem ustaáť ..ako ma tu môže nechať ?včera som pri nom preplakala celý den ,ako sme sa llúčili,som ani nemohla rozprávať,čo ma tak zalievali slzy a on vypustil jednu slzu a nic viac ..a povedal mi,že " to zvládnem " ..nechcela som,aby odišiel,na tak strašne dlhý čas ...bože ľudia ..cítim sa tak hrozne ...
prepáčte potrebovala som sa len vykecať
Opät na dne kvôli nemu
Macík, vidieť z tvojich príspevkov, že to veľmi prežívaš. Možno to bude pár dní trvať, kým nebudeš mať tak horúcu hlavu z tých všetkých emócií. Nájdi si niečo pre seba, čo ťa bude baviť a tešiť. Hádam sa nechceš trápiť celých šesť týždňov... Pokús sa mu odpustiť, pretože potom si lepšie uvedomíš a prijmeš to, že je to kvôli jeho práci. Rozumiem ako ti je (tiež by som bola nahnevaná, darmo že ide do práce, srdce je srdce:)) Aj z toho dôvodu, že prežívam tiež 6 týždňov odlúčenia od priateľa. Ale nie pracovných. Bohužiaľ, zo zdravotných a mám veľké obavy, aké to bude ešte len po tom.. Keď som sa to dozvedela, tiež mi bolo na hovno, plakala som. Prvé dni som bola ako bez duše. No proste je to fakt hrozné. Sme v úplne minimálnom kontakte. Tak viem dobre pochopiť situáciu. Ale povedala som si, že využijem tento čas čo najlepšie, lebo čo iné mi aj tak zostáva? Je mi hroozne smutno :( U teba je zas úplne iná príčina. Viem, že to nie je len o týchto 6tich týždňoch, ale aj ďaľších a ďaľších. Neviem si predstaviť, že by som ja mala vzťah postavený na občasných stretnutiach ako to čaká teba. Ale nevzdávala by som to hneď. Myslím si, že by si mohla počkať. Uvidíš, aké to bude medzi vami, ako sa dokážeš zmieriť s jeho odchodmi a krátkymi príchodmi. Možno keby to bol rok, dva, odrátavala by si dni s vedomím, že majú svoju hranicu. Ale keď je to neurčité, ani neviem, či sa to dá nazvať vzťah. Ale ako píšem, nechaj tomu čas, aby si sa presvedčila, ako to budeš zvládať (možno ťa to posilní :)), ako to prijmeš, ako sa bude správať on a potom uvidíš. Je to tvoja skúška, skús s ňou zabojovať! :)
histerka chudak on to su starosti jaze si nasiel inu abo je gay ale cim som bol blizsie ku koncu nikde nic nikto neurobil len odisiel na mesiac a pol :D LOL
macik, nezostáva ti nič iné ako sa cez to preniesť.. nečítala som všetky príspevky iba v jednom som si všimla že jeho rodina je na mizine a on im takto chce finančne pomôcť.. Nech urobíš čokoľvek - dá prednosť rodine a nenechá ju v problémoch len zato že ty bez neho nevieš vydržať, keď má šancu im pomôcť. Radím ti prenes sa cez to a nebuď veľmi hysterická aspoň k nemu, určite mu to tým neuľahčuješ a môžeš ho tak jedine stratiť.
aja02 tak nie zase parkrat do roka,ale velmi malicko ..proste ...samozrejme,ze budu aj sviatky a tak ..
vies aja ..ja ho mam rada ...ale tiez neviem,ci taky vztah ma zmysel,asi skor nie ..a preto uvazujem uz dlhsie nad rozchodom,samozrejme nielen kvoli tomuto,mozno toto mi moze len pomoct :( asi je to bozie riadenie,alebo co ,naozaj neviem ...
Macik, na co ti je takyto vztah? Nic v zlom, ale mna by takyto vztah nenaplnal a teba tiez zjavne nie. Vztah na dialku sa da vydrzat, ale osobne neviem, aky vyznam ma vztah, v ktorom sa budete vidiet par krat za rok. Neviem, kolko mas rokov, ale na tvojom mieste by som sa s nim rozisla a nasla si ineho muza.
ja40 moje problemy by sa nevyriesili kebyze tu je,ale pomohol by mi -to je jasne..takto mi nema ako pomoct,ale zmiernil by ich,ako vzdy...
nie,nezazlievam,len mi je to tak strasne luto,co spravil :( lebo ja by som mu to nedokazala urobit,:/
citim sa taka opustena bez neho,uz mesiace pracuje v rakusku,pomyslela som si,ked mi to povedal,ze OK vydrzim ved sem tam chodi aspon domov na vikend ..ale (!!) ked mi oznamil,ze sa chysta do Korey,tak som myslela,ze odpadnem ..a este ked mi povedal na kolko :( a ze to tak bude stale ..
ja to nechcem ,takyto vztah ..nechcem vztah na dialku :( tak hrozne som ho nechcela,odmietala som ho po mojej skusenosti z cias dospievania :( a zase ho mam,ako naschval vazne :(
Macik praveze mu az velmi zazlievas,ved sa citaj. Ale pochop prosim ta,ze on asi inak nemohol ak sa takto rozhodol a tebe neostava nic ine,len to akceptovat,co ako hovoris nechces.
Tie problemy,ktore mas nezvladnes sama bez neho,tak si to myslela? Zmizli by tvoje problemy,keby ostal?
Vyzeta to tak,ze ak zvladnes zivot bez neho tak to ta len nauci byt silnou,uvidis...len teraz to tak zatial nevnimas...boli ta hlavne tvoje ego,lebo ved ako si mohol dovolit ma opustit a ist si za svojim?! Neboj aj tak ta chapem...
a este k tebe ja40 ja mu to nezazlievam,ved ked chcel-nech si ide...
ale len tolko-ze tak sa dusuje,ze bezo mna nemoze zit,ze si ma chce zobrat a pri prvej prilezitosti odide,ale ani to by ma tak nesralo,ako ma serie to,ze ZROVNA teraz,ked ja mam iste problemy,ktore nechcem tu riesit,ale proste mam ich,uz ma to omrzelo,ze vzdy,ked ho chcem doma,lebo ho potrebujem,on si odide...
a dalsia vec -ja by somt oto nikdy nedokazala,ze nechat ho tu na mesiac a ist do riti ..od neho ...ale jemu je to jedno
ja04 ved to,ze aspon keby net mal tam,lenze aj s tym su tam problemy-cize to bude tiez len tak vselijako a zabudnut na skype....
vztah na dialku asi nevydrzi,ja som uz jeden taky mala a po 3 mesiacoch som to vzdala-to nie je vztah,to je trapenie ,aspon pre mna
Budes prekvapena,ale viem ako sa citis. Zazila som to. A mozem ti povedat,ze vdaka bohu za skype!
Jedine,co ti mozem zazlievat je tvoje zmyslanie typu: ako ma tu mohol nechat samu,ako mi toto mohol urobit atd...Ver mi moja,to,ze odisiel nema nic s tebou. On sa rozhodol na zaklade urcitych znalosti a zodpovednosti za nieco alebo za niekoho,to uz vy viete. Ale zato,ze odisiel neznamena,ze ta nema rad. Nesmies si to aj jemu stazovat detinskym spravanim,ak sa lubite musite sa chapat a podporovat. Uz si velka a ked sa upokojis snaz sa zaradit do zivota na cas bez neho a ked pride,budete zase fungovat spolu. Vztah na dialku je velmi tazky a len silni preziju. Tak hlavu hore a zi! :-)