Ráno vstanem kedy chcem.A idem zarabať.Ale zarábať môžem aj vtedy keď spím.Záleži to len odo mňa.Ako a koľko hodín pracujem.Napríklad zarábam aj v tejto chvíli a som doma pri PC.Som si sám sebe pánom.Volá sa to MLM. Volá sa to MULTI LEVEL MARKETING.Niekto tomu hovorí aj pyramída.Ale keď sa to tak vezme,ktoré zamestnanie nie je pyramída.Napríklad taký Samsung,spomínam ho preto ,lebo som tam pracoval.Najvyšší je nejaký šikmooký.Pod ním sú všelijaký riaditelia všeljiakých odvetví.nimi manažéri ,lídri a potom obyčajný ľudia,ktorý pracuju od nevidím do nevidím,soboty a čo je najhoršie na úkor vlastného zdravia.žiadna odmena nič.Vo firme v ktorej pracujem ja má vlastné sídlo v Čechách.40%predajná marža,provízia za môj obrat a môžem sa dopracovať až na pozíciu,kedy mi firma poskytne dovolenku aj auto,ktoré je za určitých podmienok moje.A čo je najdôležitejšie vďaka produktom,ktoré si od firmy kupujem za nákupnú cenu aj zdravo žijem.Ale ako som spomenul MLM je spôsob zarábania ktorím veľa ľúďom nevonia,lebo to nazývajú pyramída.Čo vlastne aj je.Ale ako som spomenul,ak tvoji rodičia niekde pracujú,tak ver tomu,že pracujú vo firme ktorá je vlastne tiež pyramída.Je šéf ktorí zhrabne najviac a tvoji rodičia,len toľko koľko si zaslúžia.
Ak ťa tento článok zaujal,tak mi napíš na email jogo78@centrum.sk