Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co robit, ked nieje co robit, ani skym, ani s cim. sama v byte, v inom meste

celebrita facebooková

Nudíš sa? Tak vysedávaj na fóre, otváraj témy a čítaj :) ...prípadne aj píš, keď sa ti chce... to len aby zase niekto iný, kto sa nudí, mal čo čítať :)

mam56

Púšťaj si moje skladby a budeš sa cítiť dobre. Pre ten účel som ich aj robil (jedna z mála mojich normálnych aktivít).
www.youtube.com
Please, subscribujte. Dakujem. Nech trompfnem raperov:-)

luimir

Ja byt tebou mantrujem(Hare krishna Mantra)sustred sa na isckon alebo pozeraj prednasky osobny rozvoj alebo nejaky dobry serial napr. Tuch,Heros, Game of Ghrones alebo citaj knihy tych je viac ako dost ale tak napr. Fablehaven alebo Alchymista, Bhagavad gita a vela dalsich

patkalilly

Ked som Doma a nudim sa tak vetsinou sa idem niekde prejst a zoberem zo sebou aj psa alebo idem na pc zapnem si hudbu a pozeram fotky na fb. Minuly tyzden som skusala nieco uvarit iba nieco jednoduche a rychle. Alebo zavolam kamaratkam ci by nesli so mnou von. Citam si knihu alebo si triedim skrynu a to co nechcem vyhodim.

caty

Chcem sa spýtať čo mám robiť, keď mám pred výplatou, čiže peniaze žiadne. To znamená, žiadna sauna, plaváreň, kúpalisko, kino, ani nákupy. Len som sama doma. Bývam v dome na dedine. A nikde tu nemôžem ísť lebo nemám kde.

nooneisheartless

presne, hraj hry, kukni sa na net, zacni sa ucit novy jazyk, informuj sa o svete, o krajinach, cvic, tancuj, pusti si hudbu a spievaj, kresli, kukni si nejaky recept, uprac si a nakup si rastliny, vykladaj sny, strikuj, Cokolvek

Mimma

Zacni cvicit, behat, hrat bedminton, chod na prechadzku. Vela zameprazdnenych ludi by sa velmi tesilo keby mali cas na seba.