MODRINY, flaky, uzlina

Príspevok v téme: MODRINY, flaky, uzlina
nastina

ahojte, vie niekto co toje, teda co mi je a co mam robit, zacinam mat strach. dnes som sa zobudila a je to horsie. asi tyzden sa mi z nicoho robia modriny na lavom stehne a dnes teda vela a este sa mi k tomu spravili aj nepravidelne cervene vypukle fliacky na tom istom lavom stehne, nesvrbia nebolia a tiez mam v lavej slabine som si nahmatala nebolestivu zdurenu uzlinku. co to je? poradte please...

cirka

aljoska, neodobrala, lebo som sa pytala co vsetko vysetruje , boli to len zakladne parametre ko, sediment a nieco z biosky

aljoska

Cirka,tú serologiu ti možno odobrala aj tvoja obvodná.Synovi tiež tieto vyšetrenia odoberala detská a na základe výsledkov sme potom zistili že prekonal mononukleozu.Asi záleží od lekára,či sa s tým bude zaoberat sám alebo sa toho zbaví a pošle to dalej.Ale viem,že ku našej primárke chodí dost vela ludí na vyš.s dg zdurených uzlín.
Zuju,tie bodky máš len po modrinách alebo aj inde?Mohli by to byt petechie.To sú také drobučké červené bodečky,vznikajú v dosledku oslabenej cievnej steny.

cirka

asi preto, ze su tie vysetrenia drahe. fajn, a potom nemajte strach a verte dakomu.ked sa clovek i tak musi starat sam o seba este i po tejto stranke a zhanat info kdekade

cirka

aljoska, ja teda neviem odkial ste, ale mna nik na ziadne specialne serologicke vysetrenia neposlal, i ked to obvodna uzavrela ako lymhadenopatia. asi budem musiet najst inu lekarku, nie je lekar ako lekar. to mam ja ziadat? ved som to ani netusila, ze sa to pri uzlinach posiela a robi