Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MODRINY, flaky, uzlina

Príspevok v téme: MODRINY, flaky, uzlina
nastina

ahojte, vie niekto co toje, teda co mi je a co mam robit, zacinam mat strach. dnes som sa zobudila a je to horsie. asi tyzden sa mi z nicoho robia modriny na lavom stehne a dnes teda vela a este sa mi k tomu spravili aj nepravidelne cervene vypukle fliacky na tom istom lavom stehne, nesvrbia nebolia a tiez mam v lavej slabine som si nahmatala nebolestivu zdurenu uzlinku. co to je? poradte please...

aljoška

Nie,toho sa nemusíš bát.Ja som tiež bola teraz nedávno na takom vyšetrení,lebo som mala zvačšené uzliny na krku.Vyšetria ti krvný obraz a potom nejaké serologické vyšetrenia,neviem presne čo všetko,ale je tam borelioza,chlamýdie,toxoplazmoza,mononukleoza.To sú choroby ktoré sa prejavujú zdurením uzlín.Zatial čakám ešte na výsledky.

aljoška

Zuju a dala si si vyšetrit krvný obraz,počet trombocytov?Ak sa ti robia modriny tiež by si mala ist na hematologiu.Trombocytov možeš mat dost,ale možu byt menej kvalitné.Pri tvorbe modrín máš oslabenú cievnu stenu.Ak ta to upokojí,aj ja mám nohy samú modrinu.Tiež sa mi robia.

aljoška

Je to vyšetrenie krvného obrazu,akurát že to robí odborník a urobí ti ešte iné vyšetrenia,ktoré potrebuje,ak ide o zvačšené uzliny.

aljoska

Uzliny sa ti možu robit na roznych miestach,na krku,za ušami,v podpazuší a v rozkroku,kde sa robia tebe.Možeš ist aj za gynekologičkou,ale aj tak si myslím že ta pošle za obvodnou.Pri uzlinách sa robí odborné hemtologické vyšetrenie.

ehmm

aljoska..dakujem za radu..nebude to skor problem pre gynekologicku??? za svojou sa mi tam zda ist trosku divne ked predsa len nachadza sa to v oblasti blizko pohlavnych organov...