ahojte, vie niekto co toje, teda co mi je a co mam robit, zacinam mat strach. dnes som sa zobudila a je to horsie. asi tyzden sa mi z nicoho robia modriny na lavom stehne a dnes teda vela a este sa mi k tomu spravili aj nepravidelne cervene vypukle fliacky na tom istom lavom stehne, nesvrbia nebolia a tiez mam v lavej slabine som si nahmatala nebolestivu zdurenu uzlinku. co to je? poradte please...
MODRINY, flaky, uzlina
Mala by si ist za svojou obvodnou lekárkou a ona už bude vediet čo treba robit.Nejaké odbery krvi,poprípade odborné vyšetrenia.Takto sa dá tažko určit o čo ide.
a podotykam ze som este s nikym nespala..takze nic pohlavne to nebude..
ahojte...mohla by som sa nieco spytat aj v tejto sekcii?? neviem ako sa vytvaraju nove temy ale myslim ze je to trosku podobne..no..uz niekolko rokov sa mi tvoria na vnutornej strane stehien akoby take uzliny...oni sa vytvoria a po par dnoch niekedy aj tyzdnoch vymyznu...a takto sa to opakuje neustale dokola....o co sa moze jednat? a na aku doktorku sa s tym mozem obratit?? prosim poradte...mam 18 rokov a vobec neviem co robit...:( :(
akupunktura je sice fajn, ale treba ju vediet robit!a to teda u nas vie ozaj malokto! davnejsie som aj bola, ale ked som videla tie ihly len tak v nadobke na stole polozene, napadlo mi, ci si viac neublizim ako pomozem, ak dostanem nejaku chorobu, ci virus. nezda sa mi to ktovieako hodnoverne sterilne, a predsalento prichadza to kontaktu s krvou
uzliny spôsobuje chorá pečeň-preliečiť a uzliny sa ukludnia (akupunktúra),čo nakoniec potvdzujú aj zlé pečeňové testy!!!§
kocka, diky, uz mi to zmizlo, len tie uzliny mam, aj v slabinach, aj nakrku a pod sankou. na krvi som mala zvysene pecenove a pankreaticke enzymy
ahoj nastinka,nechcem ta strasit,ale modrinami a fliacikmi a zdurenymi uzlinami sa prejavuje leukemia...dufam,ze to nie...mala by si zajst na rozbor krvi