Môže fungovať vzťah, ak to neklape v sexe ?

Príspevok v téme: Môže fungovať vzťah, ak to neklape v sexe ?
Tinullla

zaujíma ma Váš názor.

Vzťah je 8-ročný. Všetko je vo vzťahu dokonalé, výnimkou je len sex. Jeden by chcel viac, druhý to (nechce, nepotrebuje, alebo ho nebaví ?) ... ak k tomu predsa len dôjde, žiadne bozky, dotyky, len odzadu a na rýchlo... Pre mňa, ako ženu frustrujúce, ponižujúce!

Partnerov názor je na otázku strohý - áno môže fungovať (vraj kvôli sexu sa on rozchádzať nebude nikdy, ak mu žena vyhovuje po vš. ostatných stránkach). Moja obava tu je stále, a nielen tá, ale i pocit menejcennosti, frustrácie, neukojenej túžby byť milovaná, bozkávaná a pod. Túžim po mužskom (partnerovom) objatí, po pocite, že sa mu páčim, resp. že po mne túži... chýba mi to (vie o tom), napriek tomu sa cítim stále len ako jeho "sestra"... :-/

Tinullla

eve21 - to kam chodí viem, v podstate buď pracuje, a to chodí aj s ďalšími známymi, ktorých poznám, alebo keď nepracuje, je stále so mnou. Na tréningy, zápasy chodím s ním.

Tinullla

eve21

no nedokáže mi priamo odpovedať. To je evidentné. A že má milenku, bože, nechcem si ani predstaviť :(

bingham

fruttia

Ale ved urcite je to na zamyslenie(my si mozme len domyslat ako to v skutocnosti je a kde je hlavny problem)...ja osobne si neviem predstavit ze by som frajerku nebozkaval, alebo zeby som mal sex len odzadu(co je sice jedna z najlepsich poloh, ale stale by ma to tiez nebavilo)

Tinullla

Leela333

ale veď bavili sme sa o tých veciach otvorene. Pýtala som sa ho, ako to je medzi nami, prečo to nefunguje v sexe a pod. Čo mi chýba atď... povedal, že uňho vo vzťahu sex tak dôležitý ani nie je, teda v tom zmysle, že aj keď to nefunguje, uňho to nie je dôvod na rozchod. Tak sa ho pýtam, že kde je teda problém, či ho nepriťahujem, či zistil niekde, že to môže byť s inou lepšie alebo čo? on že ak budem vyzerať tak, ako vyzerám, stále budem príťažlivá, ale že to nemám spájať so sexom. vravím mu, že keby to aj bola pravda, že si našiel inú, nech mi to povie, nebudem ani zúriť, ani nič, len sa rozídeme, aby sme sa ani on, ani ja nemuseli trápiť. že ja nechcem žiť v klamstve, a ak náhodou by mu to fungovalo s inou v posteli lepšie, tiež nebudem prekážkou a ukončíme vzťah... veľa sme sa o tom rozprávali, som typ, že dokážem stráviť akúkoľvek pravdu, ale mám pocit, že aj tak tam niečo bolo, čo sa bál priznať.... normálny argument som nedostala :(

[zruseny19]

bingham, ale uznaj ze trochu to nieje normalne ze to neskusi ked miluje svoju frajerku. aspon raz za cas by to prezil, tak ako tinulla preziva uz 8 rokov take milovanie ktore sa jej nepaci.

tinulla.. ano, si odkazana na pomoc nejakych blizsich kamosiech,alebo skor na samu seba..

bingham

fruttia

...ale ved nakoniec oni spolu sex maju(aj ked len odzadu) a aj bozky a objatia...tazko povedat preco nechce normalne milovanie, ale nemyslim si zeby bol sebecky ked nechce robit nieco co je mu proti( a ako to je v skutocnosti nikto nevieme, lebo 8 rokov neriesit tento problem, alebo len z casti no neviem)

Tinullla

fruttia:

áno, viem, aj keď som sem písala tému, vedela som, že jednoznačnej odpovede s argumentáciou sa nedočkám, každý vzťah vie byť poriadne komplikovaný. No potrebovala som to dostať zo seba von, niekedy to na mňa tak doľahne, že ... :( potrebujem to proste ventilovať. Každopádne ďakujem za váš čas, pomoc ... vážim si to, keď ľudia pomáhajú aj takým, ktorých vôbec nepoznajú ...