Môže fungovať vzťah, ak to neklape v sexe ?

Príspevok v téme: Môže fungovať vzťah, ak to neklape v sexe ?
Tinullla

zaujíma ma Váš názor.

Vzťah je 8-ročný. Všetko je vo vzťahu dokonalé, výnimkou je len sex. Jeden by chcel viac, druhý to (nechce, nepotrebuje, alebo ho nebaví ?) ... ak k tomu predsa len dôjde, žiadne bozky, dotyky, len odzadu a na rýchlo... Pre mňa, ako ženu frustrujúce, ponižujúce!

Partnerov názor je na otázku strohý - áno môže fungovať (vraj kvôli sexu sa on rozchádzať nebude nikdy, ak mu žena vyhovuje po vš. ostatných stránkach). Moja obava tu je stále, a nielen tá, ale i pocit menejcennosti, frustrácie, neukojenej túžby byť milovaná, bozkávaná a pod. Túžim po mužskom (partnerovom) objatí, po pocite, že sa mu páčim, resp. že po mne túži... chýba mi to (vie o tom), napriek tomu sa cítim stále len ako jeho "sestra"... :-/

Leela333

Jasné, nebude ti vešať na nos, že je neverný predsa..
Pozri, ten strach zo samoty, z toho, že už "nikoho takého nenájdeš" má každý. Ale keď neskúsiš, nezistíš.

[zruseny19]

Tinulla, chapem. Je to tazke rozhodnutie, no my ti tu tazko poradime,kedze ho nepozname,a nevieme ako si sedite po psychickej stranke.

Tinullla

Leela333

- viem ja či nejakú má? :( aj na to som sa ho pýtala, povedal že nie, ale... stále k tomu pridal, že on je so mnou spokojný, mňa by nemenil a pod.

[zruseny19]

bingham, podla mna je sebecke ked vo vztahu niekto mysli len na seba a robi vsetko pre svoje dobro.. racionalne by to malo byt tak podla mna ze ak mu NORMALNY sex nieje prirodzeny,tak aspon by mal OBCAS sexovat tak ako to vyhovuje priatelke.. ked ona mu akceptuje vsetko, a drzi s nim 8. rok.

a uletena niesom,dik.

Tinullla

fruttia:

neskutočne mi to chýba. Niekedy si poplačem, keď sa k tomu pripoja aj iné negatívne okolnosti. Niekedy zas svoju LEN fyzickú potrebu riešim sama, v sprche, pár krát za deň - keď je to už neúnosné. No cítim sa ako odpad, po ktorom chlap nemá ani záujem sa posnažiť, či prekonať. Veľmi to na mňa psychicky vplýva. Nie som úplne OK, ale vždy som bola vychovaná vážiť si aj to málo, čo mi život dáva, a bojím sa ho pustiť k vode, lebo neviem či mi život ešte ponúkne možnosť stretnúť človeka ako je on (aspoň po tej osobnostnej stránke),.. o to viac, že - doteraz som podobného človeka ešte nestretla...

bingham

eva21

hej aj mne to pride smiesne, ked tu bola minule tema - len v opacnom garde...vtedy sliepky radili inak hehe :)

xxy

no moment. takze fyzicky kontakt mate, vsetko je ok akurat to ma rad rychlo a zozadu a bez zbytocnych ceremonii a zvastov. mohlo to byt aj horsie