Môže fungovať vzťah, ak to neklape v sexe ?

Príspevok v téme: Môže fungovať vzťah, ak to neklape v sexe ?
Tinullla

zaujíma ma Váš názor.

Vzťah je 8-ročný. Všetko je vo vzťahu dokonalé, výnimkou je len sex. Jeden by chcel viac, druhý to (nechce, nepotrebuje, alebo ho nebaví ?) ... ak k tomu predsa len dôjde, žiadne bozky, dotyky, len odzadu a na rýchlo... Pre mňa, ako ženu frustrujúce, ponižujúce!

Partnerov názor je na otázku strohý - áno môže fungovať (vraj kvôli sexu sa on rozchádzať nebude nikdy, ak mu žena vyhovuje po vš. ostatných stránkach). Moja obava tu je stále, a nielen tá, ale i pocit menejcennosti, frustrácie, neukojenej túžby byť milovaná, bozkávaná a pod. Túžim po mužskom (partnerovom) objatí, po pocite, že sa mu páčim, resp. že po mne túži... chýba mi to (vie o tom), napriek tomu sa cítim stále len ako jeho "sestra"... :-/

Leela333

Nemá inú na sex a teba má, lebo mu proste vyhovuješ v iných veciach? V každom prípade keď si sa s ním aj pokúšala rozprávať a vysvetliť mu to a nereagoval na to, ja by som ho nechala. Pozri, nie je jediný na svete a zahodiť 8 rokov (nechápem že si to toľko vydržala) je síce škoda, ale keď raz jeden nie je vo vzťahu spokojný a šťastný nemá zmysel sa ďalej trápiť. Chceš s ním takto prežiť celý život? Pochybujem.

[zruseny19]

nechapem ale ,ako si to vydrzala 8 rokov.. nechyba ti fyzicky kontakt?
plus neda sa mi nevsimnut si ze je neskutocne sebecky,ked "nebude robit nic nasilu".. tak ani ty by si nemala nasilu byt s nim..

Tinullla

flegma:

to áno, takto bežne je milý. Pobozká ma na rozlúčku, alebo v noci keď spíme, má objíme, pobozká. Ale pri sexe je to presný opak, akoby bol vymenený.

Tinullla

fruttia:

tak jeho odpoveď je, že on nasilu nebude nič robiť. Ak niečo robí, vždy len preto, že to chce, alebo je to prirodzené takto... len toto mi na tú otázku odpovedal. Aj som mu dávala kontrolné otázky, že či ho už nepriťahujem, a pod. Ale vždy to nejako obkecal... neviem teda...

flegma

a takto, ked ste niekde v spolocnosti, chyti ta aspon za ruku? okolo pasa?
ked idete do/z prace, pusa na rozlucku/privitanie?

xxy

a co vsetko je vo vztahu dokonale, ked po objati, bozkohch a pod. iba tuzis? ved to je des. mozno najvyssi cas sa poobzerat naokolo

Tinullla

eve21:

veď áno, človek nikdy nemôže vedie, čo sa stane, čo urobí. Ale popravde - mala som nedávno takú skúsenosť, našla som muža, ktorý mi ponúkal a dával to, čo som "doma" nemala. K fyzickému kontaktu nedošlo, vždy som mala nejakú zábranu, aj napriek tomu, že mi ponúkal to, po čom som túžila. Nakoniec sa mi to zdalo nefér voči partnerovi, a nášmu dlhoročnému vzťahu, preto som kontakt s ním ukončila, lebo sa do toho začala ťahať aj citová stránka.

eve21

bingham nemusis tu stale fujkat uz mi to pride normalne smiesne ty absolutne bezuhony clovek,vobec mi nejde iba o sex ale asi si si dobre nepredcital co tu tinulla napisala ona tiez nechce len sex, ona tuzi po objati, po bozkoch, nehe a to sa jej zrejme nedostava takze sa tu nehovori iba o sexe to sa ma do konca zivota kvoli tomu trapit

[zruseny19]

Tinulla, aha rozumiem teda.. a ked sa ho spytas,preco ta nepobozka,preco sa ta nedotyka tak ako znie jeho odpoved?

eve21

a co sa tyka toho milenca poznam vela ludi co tiez tvrdili ze by si nikdy nenasil milenca/milenku a nakoniec skoncili v cudzom naruci niekedy to uz clovek nevydrzi a proste podlahne hlavne ak u ineho cloveka najde prave to co mu doma chyba