Starší muž a mladšia žena

deniki

No ja mám 23 a neviem si predstaviť , že vleziem do postele 41-ročnému chlapovi....to by som sa cítila jak lolita...

Ale je to každého osobná vec...
Nie, ty nechápeš svojich rodičoch, lebo deti nemáš a takúto vec si nevieš ani predstaviť, nevieš dofrasa aký je to materinský cit, tak ako môžeš chápať rodičov?

Ja ich chápem a ľutujem...Najhoršie, čo môže byť, je vidieť, ako si vlastné dieťa ničí život...

miuki

No akoze neviem ci z toho bude katastrofa lebo sa uz 1-2 pozname, chodila som s nim pravidelne behat. ako povahovo kazdy muz ma chyby tak ako zeny. ale ja ako ucitelka ho viem ukludnit ako male detsko :D a som odstahovana len mne su rodicia dolezity. mamina je ako moja najlepsia kamaratka a ani jedneho nechcem stratit zo zivota :/ ale ved ho donutim aby si sadol s otcom :D niekedy :D

lost

no to chapem, ale to je len docasna vyhoda nie? :D
chvilkova, idealna a potom sa extremne rychlo meni v opak :D

ci potom prehodite partnerov? :)

imho, ved to je fuk, vas zivot, ale ked ma niekto 23 a pise taketo veci, podla mna by to nestacilo ani na dosiahnutie svojpravnosti.

OBZVLAST ak ma rozum na vztah s generacnym rozdielom.

rodicia? ak je to laska, tak co s tym co maju do toho kecat?

bud sa odstahuj a osamostatni sa (to je jedno kam, kludne aj k nemu), rodicia na teba nemaju absolutne ziadny (maximalne tak moralny) dosah.. kedze mas 23.. (tj viac ako 18)

alebo ak si najdes VYHOVORKU preco sa to neda :D

tak hold, plati ta moja kritika na vek.. potom rieseni neexistuje, alebo ja nemam chut pisat texty na "ako ich prehovorit" lebo sam by som nedokazal prehovorit take nieco :D ale urcite sa to da.. povedz im nieco ze nech tomu daju cas, sancu alebo cokolvek.. alebo ak vie rozpravat ten 41? je sobota, matika mi nejde, tak hadam to vie objahit,

ak nie, tak sa to neguje s vyrokom ze su "zrelší"
ak to nebolo myslene inak ako inteligencne :P

Lulu3267

Sestra má tiež o 18 rokov staršieho, ona má 25 a je to katastrofa. Nemôžem síce porovnávať, ale ked je chlap v tomto veku sám tak to podla mna o niečom hovorí. Poznám viacerých v tomto veku čo sú slobodný a všetko je to osobitá kategoria. Samozrejem výnimky existujú, možno máš prave to štastie ty... :)) napriek tomu si myslím že ked si rozumiete, mali by ste to skúsiť. Len si bud tým istá, over si jeho predstavy o budúcnosti, čo je pre neho dôležitejšie aby si sa podobne neo*srala...

shy

Jednoduchá logika, muži sú zrelší keď sú starší a ženy sú krajšie keď sú mladšie. Mužov viacej priťahuje krása a mladosť a ženy zasa rozum a zrelosť, preto si chlapi vyberajú mladšie ženy a ženy zasa starších chlapov ;)

miuki

Som toho vedoma, ale keby aspon vyzeral taky stary ako je. ale kazdy mu dava o tych 8 rokov menej. strasi muzi maju rozum asi preto. :)

lost

ked budes mat 30, on uz bude mat 48
ked ty 40, mlada zena este.. on 58 :D

si si toho vedoma? :D

10 by som este chapal, ale 18? ved by ti mohol byt otcom :D
nechapem co zeny vidia na generacii starsich muzoch :P

ale tvoj zivot..