Ahojte. potrebujem pomoc. mam 23 a moj priatel je o 18r starsi. lubim ho a vsetko, len jediny problem su moji rodicia co aj chapem. mama sa navie s tym vyrovnat. a otec to este ani nevie. je to uzastny clovek a super si rozumieme. a nechcela by som sa ho vzdat koli tomu. co mam spravit s rodicmi?
Starší muž a mladšia žena
hlavne ze zili VESELO (3promile) az do smrti a pomreli spolocne, ze :D
ale favorit, ehm, mlada mala male naroky..
ale tak robit si srandu z mrtvych, to co uz je :D
ale cooo, ved zijeme len raz nie :D predsudky, tak si mozem robit prdel aj z mrtvych, tak nie? co tam po pozostsalych.
pre nechapavych, metafora, co tam po rodicoch tej 14 rocnej, ze ju klatil 63 rocny dedo.. ved predsudky..
Len tak dalej bing a magy , len tak dalej..
Môže za nehodu milencov (†14, †63) alkohol? Jozef mal vyše 3 promile!
ved bola uz fyziologicky dospela, tak nie?
Magy - neverim, ze niekto je "vybureny" v dvadsiatke + cca od 20 do 30 sa dost vyrazne okresava osobnost cloveka.
Ja nehovorim, niektori ludia si mozu "sadnut" ale je to skor vynimocne a jednoducho clovek kt. este pred nedavnom prezival akademicky tyzden ako najvacsi stres vo svojom zivote, aby sa vydal za muza kt. ma 40r, to je extrem.
inac... moja babka a dedko boli 18 vs 36 "az kym nepomreli" :-)
lost, dobre vies ze mam cca 40, presna cifra dolezita nie je. a nevidim problem mat 18/20r. partnerku. zalezi na jej povahe, jasne ze nejaku fiflenu s primitivnymi nazormi by som nechcel ani za svet, ale aj medzi zenami v tomto veku sa da casto najst vyzreta a zodpovedna dama. ale to su tie, co na ulici hulit s partiou, v puboch a diskotekach nevidis.
su vyburene aj nevyburene, niektore sa vyburia uz v 15tich, ine az v 30tke. ako trener som ucil take pubertacky a nebola to prechadzka ruzovou zahradou. inac - prave jedna z nich, ta najpapulnatejsia, ma dnes 19 a zije dokonca so starsim ako som ja. o dost starsim. maju male dieta, su v pohode. preskakali si svoje, holka bola riadny cert, ale maju uz klud. a???
ak to im vyhovuje, nas nazor alebo argumenty su uplne irelevantne.
vsetko je vec pohladu a pocitov. tak ako niekto k pecenej klobase neda dopustit na chren, iny by to nevzal do ust a nadzabe si na to liter kecupu. a druhy naopak. a to sa maju navzajom odsudzovat za to, ze "ty nenormalny, jak mozes jest taky smrad"???
ak je na vztahu starsieho muza a plnoletej zeny (resp. v podstate s ukoncenym fyzickym vyvojom) nieco hoci len polopedofilne, potom nevies co hovoris. pedofilia je dost jasne ohraniceny pojem. a polopedofilia neexistuje. tak ako neexistuje ani "byt skoro tehotna".
lost
a preco by som si to mal predstavovat naopak ?????
keby som mal 18 rokov a bola by to pekna zachovala 40 tak by som ju kludne klatil od rana do vecera...no problem :)
40 vs 60 este pochopim, tam je to trochu ine.
ale 30 vs 50 dost nie..
ale to sa neda aplikovat na 20 vs 40
alebo 18 vs 38
, lebo zakonite, potom by islo aj 16 vs 36
a 10 vs 20 ? 10 vs 30 ?
18 este nezmanema, ze do nej (alebo neho) vstupila svatoziara dospelosti.
nie zo srandy je v las vegas legalny vek 21.. a to je las vegas !!!