Starší muž a mladšia žena

lost

hehe, ano, to je fakt mile :D
ked sa 40 rocny muz sprava ako 18 rocne decko :D
rozkosny musi byt :)

a teraz to najlepsie

ked trepne frazu

"chcem deti"

a tak som vylustil preco je dnesna mladez retardovana..

anjelik *

Lost, vieš, niekedy sa v starom tele skrýva úplne maličké dieťatko a niekedy v tom mladom je niekto starší a skúsenejší, ako by si vôbec niekedy predpokladal. Iba povrchný človek sa orientuje podľa čísel.

lost

magy, ok, tak o rok by mala 15 a on 64, je to lepsie? ;)

alebo 20 vs 69?

ako extreme?

ved bola fyziologicky uz schopna sa rozmnozovat, defacto sexovat, nie?

tak co tocis o extremoch? :D

ked 13 rocne baby maju deti, tak 14 je pohoda podla mna.

a zakon?

ten prepisem ak by som mal dost penazi, tomu ver, ze by som ho prepisal..

aky rozdiel je dnes medzi 14 a 18? :D

ako pisem, v USA je vek dospelosti 21, su zaostali ?

lost

podla mna magy a bing vidia za slovom ŽIVOT tri pismenka - SEX

pretoze potom by ich rovnica zmysel davala

ale magy, prezrad mi, mas 40

Ok

takze 40 rocna zena by mala 100 cuti cestovat, hej?

ty by si mal uz 60

dokazal by si s nou drzat krok ?

bing, detto tebe - rad posilujes? chodil by si so zenou do posilky v 60?

alebo si tam doplnte hocico..

tu nejde o stredovek, nabozenstvo ci predsudky..

skor o DLHODOBU kompatibilitu..

Magy

lost - co tu dohaja davas uplne idiotske extremne priklady??? 14 rocna je este pod zakonom a aj z precitaneho mi je jasne, ze to NEBOL normalny vztah, ale to dieta bolo problemove, utekalo, hladana policiou...
miuki ma 23 (23!!!) a je davno samostatna, dospela, vyrovnana so svetom a vedoma si reality, jej vztah je dlhodoba a seriozna zalezitost, ziadne afery ani trucovanie!!

to 14rocne decko z tej spravy si tym kvazi-vztahom len riesilo nejake svoje psych. problemy alebo rodinny rozvrat ci co, tak detailne to sprava nepopisuje.

tak bud od tej dobroty lost a nevytahuj tu totalne nezmysly.

xdanielax

este si dovolim povedat, ze, ked ma zena povedzme 25+ a muz okolo 40, je to stale dost velky rozdiel, ale .. je tu take ale, ze co ak si NAOZAJ rozumeju? Netreba to hadzat vsetko do jedneho vreca.
Moze to byt tak, ze preziju krasny vztah a bude im to tak vyhovovat.

Si zoberte, ze zaruka mensieho vekoveho rozdielu nie je zarukou, ze ten chlap nebude totalny idiot, s kt. sa potom neskor rozvedie,lebo on vlastne este nevedel co chce, ked sa brali, alebo ho chyti druha puberta alebo mu prepne inym sposobom.

Na "tretiu stranu" muz ked bude mat povedzme 60 a zena bude v najlepsich rokoch aj co sa tyka sex. vykonnosti bude frustrovany, zacne byt na nu zly a ktovie ako toto este moze dopadnut. Mozno to bude pani prehliadat, lebo jej muz ju po tom ako ju bude psych. tyrat jej kupi novy darcek a mozno nie...
scenare su rozne.
NIC nie je zarukou ze to vyjde. Vsetko je nahoda a skor zazrak, ak to dobre dopadne.