Ahojte. potrebujem pomoc. mam 23 a moj priatel je o 18r starsi. lubim ho a vsetko, len jediny problem su moji rodicia co aj chapem. mama sa navie s tym vyrovnat. a otec to este ani nevie. je to uzastny clovek a super si rozumieme. a nechcela by som sa ho vzdat koli tomu. co mam spravit s rodicmi?
Starší muž a mladšia žena
lost...ja mam 24 moja frajerka ma 22...toto uz moze byt ??? :)
lost
dufam ze si teraz robis srandu...takze aky je v tom rozdiel hej ????
no ked som mal 14 rokov tak som navstevoval Zakladnu skolu a nemal som ani obciansky preukaz chlape
a ked som mal 18 tak som koncil strednu skolu...a uz som mal co to odtrtkane a prezite
takze je v tom dost velky rozdiel
REKLAMA :D
skuste prestrelit toto:
23 rocna, dospela, ucitelka.
potrebuje navod ako vysvetlit rodicom, ze chodi so 40 rocnym.
hmm, ako by som to prelozil.
dava to logicky zmysel?
ak by som mal 23 a randil so 40 rocnou, tak bud to viem odovodnit, alebo nie.
ak neviem, mam na to? (na taky rozdiel)
alebo nechapem..
ak su obaja dost dobry v tom co robia, dokazali by to aj vysvetlit okoliu, obzvlast ak okolie na tom lipne alebo im na okoli zalezi (z dovodu ze je to rodina, je to pochopitelne)
ale na ich obranu.
ak to niekto nechce pochopit, nepochopi to.
napr ako JA !!!
ale tak isto aj JEJ rodicia.
tj. ak niekto nepochopi, nikdy im to nevysvetlia a vzdy budu na tomto bode 0.
lost - tebe zjavne unika podstata veci, lebo tu donekonecna poukazujes na cisla, ale podstata je v tom, ze ten "vztah" 14r a 63 rocneho bol zalozeny na uteku, trucu, alkohole atd. teda NIC, co by davalo zaklad serioznemu vztahu. Znova opakujem - PRESTAN sem nasilu tlacit nezmysely!
ano, som presvedceny, ze o 20r. nebudem mat problem drzat krok so 40-rocnou. hoci je dost nelogicke dnes polemizovat o tom, co budem robit za 20 rokov a ako na tom budem zdravotne. kazdy vztah sa niekam vyvija a mozno (s tou spravnou partnerkou) uz za 10 rokov zistim, ze pre stastie a spokojny zivot mi staci jeden kromny domcek a 3 deti okolo mna ktore budem vychovavat a uvidim ich rast a cestovat budem uz len v spomienkach. a budem stastny az do konca svojich dni.
nas tu vinis z akejsi kvazi-pedofilie, ale tebe sa 14 rocna zda na seriozny vztah uplne v pohode.
"ked 13 rocne baby maju deti, tak 14 je pohoda podla mna."
ty fakt nie si normalny.
lost si sa rozohnil :DD I like it :D
poznal som 14 rocneho chalana, co zdrhol z domu, lebo nezniesol rodicov, dnes ma cca 30 a zije si bezstarostne (az na to ze ustavicne hlada nejake rizikove situacie)
od 17 fici na silnych drogach
no za tento kratky zivot dosiahol viac ako 40 alebo hoci aj 400 rocny priemerny muz.
poznam 25 rocneho "chlapa" co bez mamicky nevie ani vstat z postele.
tak co je to cislo 18?
co hovori?
absolutne vobec nic.