Po 15 rokoch manželstva mám problém s manželkou a sexom, máme to spolu max. raz za mesiac, ale potrebujem viac, Jej to netreba, sama mi navrhla inú ženu(samozrejme iba na sex). Pretože nemám v tejto oblasti skúsenosti, tak som sa spoľahol na internet a navštívil som privát. 100€ za hodinu, mladá vysokoškoláčka, hygiena v poriadku, ale inak to bolo nanič. Ani poriadne objať, ani chytiť za buchtu, nebodaj prstovať, všetko s gumou, bozkávanie mínus, absolútne bez záujmu, mal som sa dosť problém aj urobiť. Neviem, či to mám aj naďalej skôšať, jednak sa mi to zdá dosť drahé a nejak to nesplnilo moje očakávania. Dokonca aj ten občasný sex s manželkou mi príde lepší.
Otázka, hlavne na chlapov - aké sú vaše skúsenosti s takouto situáciou?
Prostitútka vs. manželka
hej mate, ale sex je na udrzanie akejsi vzajomnej vasne a intimity, bez toho ste ako surodenci, kolko mate rokov?
A pritom sa na teba vyjebala, alebo v tom lepsom pripade jej asik jeblo.
Ak mate deticky, tak sa oplati zit pre ne a nerozmyslat nad svojim ftakom.
No klobaska, to si teraz vystihla...:-)
ale ja neviem, no, ja takého manžela zatial nemám :-)
Deniki, ale neviem či maju takú chuť na sex s vlastným manželom. Vies, trenky, lprdenie, smradlave ponožky, pivne brucho, žiadna romantika a chrapanie spravia svoje.
pand: máme deti, priatelov, spoločné aktivity....
Ako sa to nazyva odborne?
Das Gesicht interessiert mich nicht:DDD
nicol8
vieš čo, kúp jej španielske mušky, možno to zaberie :-)
A platiť si milenku, či štetku...to je pod úroveň
Najprv zapracuj doma na žene, a potom sa skús pohnúť ďalej...
A co sa ma este akoze znicit? Nakupy v Tesku?
rozmyslam, ako na tom flegmaticky na tom uz musi byt taka zena, ked povie vlastnemu muzovi, nech ide trtkat inu