Prostitútka vs. manželka

Príspevok v téme: Prostitútka vs. manželka
nicol8

Po 15 rokoch manželstva mám problém s manželkou a sexom, máme to spolu max. raz za mesiac, ale potrebujem viac, Jej to netreba, sama mi navrhla inú ženu(samozrejme iba na sex). Pretože nemám v tejto oblasti skúsenosti, tak som sa spoľahol na internet a navštívil som privát. 100€ za hodinu, mladá vysokoškoláčka, hygiena v poriadku, ale inak to bolo nanič. Ani poriadne objať, ani chytiť za buchtu, nebodaj prstovať, všetko s gumou, bozkávanie mínus, absolútne bez záujmu, mal som sa dosť problém aj urobiť. Neviem, či to mám aj naďalej skôšať, jednak sa mi to zdá dosť drahé a nejak to nesplnilo moje očakávania. Dokonca aj ten občasný sex s manželkou mi príde lepší.
Otázka, hlavne na chlapov - aké sú vaše skúsenosti s takouto situáciou?

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

ayvi

A to je tvoj jediný problém v manželstve? Po 15 rokoch je to normálne, že to ženu už možno nebaví...horšie je to, že sama navrhla takúto alternatívu. Z vlastných skúseností hovorím, že keď som mala dlho priateľa,nehádali sme sa, naopak, náš vzťah už bol na takom bode, že mi tiež bolo jedno, či má inú alebo nie, ja som to s ním už nechcela (povrávalo sa, že ma podviedol, no doteraz neviem, či je to pravda a je mi to jedno)...pri terajšom partnerovi by som nedala dopustiť, aby sa naňho iná pozrela! Mali by ste sa o tom porozprávať, pravdepodobne to chce len zmenu, od prostitútky nečakaj žiadne nehy a emócie.

zuzi74

Lulu2011, on tu zrejme nema potrebu vypisovat preco, zaco, naco, ale chce vediet skusenosti s takouto situaciou...ved to jasne napisal.

Laurina22

Ked milujem chlapa a nechcem sex,tak mi bud preplo alebo mam gynekologicky problem.Lenze ked mam gynekologicky problem tak nepoviem muzovi:Najdi si inu,diky

Aprílka

Vlastná žena ťa posiela za inými?? Ona to má vôbec v hlave v poriadku? A ty si ju poslúchol a dal si 100eur za nejaký ten ,,sex,,.
Porozprávajte sa s manželkou, chodte do poradne, možno vám to pomôže.
A jej to nevadí, že ty budeš chodiť na priváty atď.?