Po 15 rokoch manželstva mám problém s manželkou a sexom, máme to spolu max. raz za mesiac, ale potrebujem viac, Jej to netreba, sama mi navrhla inú ženu(samozrejme iba na sex). Pretože nemám v tejto oblasti skúsenosti, tak som sa spoľahol na internet a navštívil som privát. 100€ za hodinu, mladá vysokoškoláčka, hygiena v poriadku, ale inak to bolo nanič. Ani poriadne objať, ani chytiť za buchtu, nebodaj prstovať, všetko s gumou, bozkávanie mínus, absolútne bez záujmu, mal som sa dosť problém aj urobiť. Neviem, či to mám aj naďalej skôšať, jednak sa mi to zdá dosť drahé a nejak to nesplnilo moje očakávania. Dokonca aj ten občasný sex s manželkou mi príde lepší.
Otázka, hlavne na chlapov - aké sú vaše skúsenosti s takouto situáciou?
Prostitútka vs. manželka
to dá logický rozum
macik suhlasim
hm,tak z tohto mi akurat tak prislo nevolno proti noci...
manzelka navrhne vlastnemuz muzovu,aby si nasiel stetku ????????za drahe peniaze ???? mne sa snad asi sníva ..
a to akoze uplne vazne :?
ved preboha,nech ta aspon urobi rukou,alebo ustami,alebo co ,alebo aby ti dovolial,.aby si sa na nej urobil,ked uz sex uplne nechce ...ale toto ???ako ja som mimo ..sorry ludia,asi nepatrim do tejto doby ..alebo co ..ale v zivote by som to nenavrhla nikomu ,nie muzovi ..
anzelka ta ma pokrk,a nelubi ta-to je to jedine,co i mozem povedat ...a s tou stetkou ,ak nechces dostat nejake choroby tak sa vyser na to
pocuj, nechcem byt zly prorok, ale jedine co mi z toho vychadza ze ju to s tebou nebavi, lebo z toho nic nema. ale nie preto, lebo by bola frigidna alebo asexualna, ale preto, lebo ty to nevies spravne robit. to nestaci len strcit a behat hore dole, mal by si ju najskor poriadne vzrusit. vyznas sa vobec v jej erotogennych zonach? lebo ak si neskuseny tak amen tma, to potom je pre nu len take pretrpene utrpenie. to sa necudujem, ze ta posiela k vode alebo za inou, ked si mozno ani nevie predstavit, ze by nejakej zene s tebou mohlo byt dobre. takze ani vobec neziarli.
a kamo, este jedna super dolezita vec: sprcha, cisty a opraveny chrup, ziadne sadlo na pupku. musis byt pritazlivy, vonat a vediet co ju vzrusuje. to je zaklad dobreho sexu pre zenu. ak toto nezvladnes, tak sa nedoplatis.
bingham
to by aj mna zaujimalo :)
som rada ,ze srandujes binghame ;)
Chlap potrebuje sex, ak je este normalny, co ja nie som:D Ja som si zvolil celibat:DDD zatial citim len to, ze mi idu vajcia prasknut, ale da sa to prezit:DDD
Joo
Haha trafena hus zagaga co ??? (srandujem :P)
Nie, len nechce, aby ho semeno zabilo:D
jemine :-/ to som napisala ako nejaka zasvetena ..... to bol len zart