Po 15 rokoch manželstva mám problém s manželkou a sexom, máme to spolu max. raz za mesiac, ale potrebujem viac, Jej to netreba, sama mi navrhla inú ženu(samozrejme iba na sex). Pretože nemám v tejto oblasti skúsenosti, tak som sa spoľahol na internet a navštívil som privát. 100€ za hodinu, mladá vysokoškoláčka, hygiena v poriadku, ale inak to bolo nanič. Ani poriadne objať, ani chytiť za buchtu, nebodaj prstovať, všetko s gumou, bozkávanie mínus, absolútne bez záujmu, mal som sa dosť problém aj urobiť. Neviem, či to mám aj naďalej skôšať, jednak sa mi to zdá dosť drahé a nejak to nesplnilo moje očakávania. Dokonca aj ten občasný sex s manželkou mi príde lepší.
Otázka, hlavne na chlapov - aké sú vaše skúsenosti s takouto situáciou?
Prostitútka vs. manželka
Lulu, klobaska: neberie lieky, už som sa s touto situáciou zmieril,moj záujem bol skôr o tom, či nemá niekto lepšie skúsenosti s plateným sexom - vzťah s nejakou milenkou nechcem, to by mohlo zničiť manželstvo.
100€ je mala cena? za to ze len lahne na chrbat a roztiahne nohy?
keby aspon predstierala zaujem, tak povedzme ze cena za herecky vykon :D
preco si neskusis najst mileku? pouzi pokec, tam je dost zien...
a ak nie tak skus tam najst neaku babu za prachy, no najprv s nou skoc na kavu a pokecat, a uvidis ci si kliknete, ci ta pritahuje a ty ju a potom mozete ist dalej a ty jej zaplatis.
no, baby si pytaju za to dost, hoci 100 eur sa mi zda taka normalna cena, az mala...
deniki - neviem, ja som este mlada :p
po 15 rokoch manzelstva je este podla mna skoro na nudu...
Ja som počula, že staršie ženy (myslela som tie zrelšie) to chcú ešte viac ako tie mladé...? Je to pravda?
Podľa mňa je na vine stereotyp.
teda flegma, nie klobaska :))) uz clovek pletie nicky pri tolkych temach
nicol - ja osm sa pýtala, ci neberie nahodou nejake lieky (nemyslim drogy)
klobaska - vsak jasne, to len tak vypalilo :D
lulu2011 - no vidis to? tak to som uz uplne posrala, taku nizku cenu :D
ale mala som na mysli klasicke brigady :D