Su muzi este schopni sa o ženu snažiť alebo uz vsetci len ocakavaju lacný a rýchly sex ? Mam na mysli normálnych zdravych pekných inteligentných mužov. Stačia im šľapky a zlatokopky? Ked žena očakáva že vzťah sa bude vyvíjať dlhšiu dobu a sex bude az ked si bude istá že to je ozaj vzťah a nie známosť, koľko mužov je ochotných čakať, a ako dlho? Otázka sa týka generácie po 30 ke ktora ma prvý sex a nejake tie vzťahy dávno za sebou.
Muži a sex
ano, presne tak, ak zena za sex nic nechce, je uprimnejsia.
samozrejme, vagina krajsej zeny je cennejsia ako vagina nejakej ochechuly.
a iste si si vsimol, ze krasavice sa v priemere predavaju drahsie :)
to mas ako na trhu prace:
ak vies dobre programovat, mozes si zapytat isty plat.
ak vies programovat excelentne, pytas si viac.
ak nevies nic, tak si pytat privela nemozes, nemas sancu.
doubledog
Ale pozor...zena to tak moze brat, ale potom aj musi vyzerat !!! a aj tak to nema zdaleka vyhrane, kedze zien je vela :)
Vies si predstavit nejaku ochechulu, ktora sa hra na nedostupnu a strazi si svoju vaginu ????...ano su aj take, co su potom v 35 panny, lebo nikto nema o take zeny zaujem :)
doubledog
a ked to beries takto...tak z toho jasne vyplyva ze zeny co ti daju hned sex su ovela lepsie, pretoze im nezalezi na nejakom biznise( teda ze budu svoju vaginu vyuzivat - predavat draho)...v podstate take baby su uprimnejsie :)
No, to je pohľad muža, a ja ako žena, ako mam vediiet len na základe letmeho spoznania že sa mi páči? Môže sa mi páčiť po fyzickej stránke ale to este nie je dôvod na sex.
tygr
Ked sa mi niekto nepaci a nerozumiem si snim preco by som mal mat sex ???...to je predsa jasne
ja som pisal, ze ak sa ti niekto velmi paci a aj si rozumiete - preco nemat sex ??? :)
doubledog
teraz sa ta ja spytam to iste...Fakt to myslis vazne ??? :)
Tak čo sa týka percentuálneho zastúpenia, iba jeden z váš chce sex okamžite:) čiže 20%, ak dobre rátam :) Bingham, predstav si že stretnes dievča, celkom sa ti pozdáva, pozves ju na rande nech ju lepšie spoznas. Tam zistis že sa ti nepáči, aj tak sa s ňou vyspis, ak bude chcieť?
Doubledog
Myslis, ze preco niekto nechce sex ??? ano pytam sa to vazne