Muži a sex

Príspevok v téme: Muži a sex
tygr

Su muzi este schopni sa o ženu snažiť alebo uz vsetci len ocakavaju lacný a rýchly sex ? Mam na mysli normálnych zdravych pekných inteligentných mužov. Stačia im šľapky a zlatokopky? Ked žena očakáva že vzťah sa bude vyvíjať dlhšiu dobu a sex bude az ked si bude istá že to je ozaj vzťah a nie známosť, koľko mužov je ochotných čakať, a ako dlho? Otázka sa týka generácie po 30 ke ktora ma prvý sex a nejake tie vzťahy dávno za sebou.

parazitik

odpoved: ano, su schopni cakat. ked ich ocaris, nemaju problem po istu hranicu cakat. a fakt to nie je o prsiach (ja mam tiez male :D). ale teda treba to vystihnut tak akurat, resp. nevodit ho za nos, ked uz na druhom-tretom rande vidim, ze ma nepritahuje alebo nieco, tak to nesilit nadalej ale mu to rovno povedat. je to fer pre neho a aj pre teba, nestracas cas a nemusis ani riesit sexualnu otazku. a ked ta pritahuje a zaujima, tak sa stretavat aj nadalej a potom sa to nejak vyvrbi ak tam nie su este ine problemy...

lost

bingham

ad 1. zdravotne riziko ?

ad 2. oddialim = mozno znizim pocet sexualnych partnerov celkovo.

mne sa napr paci tato:
3.bp.blogspot.com

mal by som jej napisat, ci nechce sex? :D

nemyslel som, ze cakat do aleluja, ale urcite by som sa nesnazil nejaku zbalit len tak, lebo sa mi paci :D nema to cenu, to je pre mna jednoduchsie jej narovinu dat otazku, kolko berie na hodinu...

ak sa budem o nejaku snazit, tak chcem mat istotu, ze to bude stat za to...

neviem ci ma chapes, ale dam analogiu:
nepojdem do obchodu len pre 1 paradajku / papriku na 1 veceru..
ale pojdem do realitky kupit pozemok aby som mal paradjku a papriku kazdy den..

:D

ale nie to je blbost..

proste sa mi nechce rozohravat tu istu hru x-krat.. nie som typ cloveka, co by rad hral ten isty level a tu istu hru / uroven stale dookola.. cize balit x-bab relativne od nuly.. a potom quit game a potom zas :)

na to metafora ani analogia nieje..

proste nechcem stracat cas so zenami, ktore aj tak poslem do prdele.. (alebo oni mna :D )

to je strata casu, skor ten cas vyuzijem na trolling :P

tomu sa, bingham, hovori selekcia, narocnost, alebo proste filter :)

ako pisem, co nam (tebe a mne) brani vo vyuzivani sluzieb "luxusnych" spolocnicok? ci to nie je sex? :D teoreticky je to idealnejsie riesenie ako balit babu.. mas to instantne a podla priani..

alebo ty stretavas pokaze taku, s ktorou si si sakra isty ze s nou zostanes do konca zivota? :)

alebo mozno zijes skor pre pritomnost namiesto buducnosti? a beries co pride?

nechapem :P ale tu sa asi od seba dost lisime :D

jetotak

tygr ...
musis ponuknut nieco take co muzi inde nenajdu, cim sa lisis od ostatnej lacnejsej konkurencie? co vies ponuknut navyse? preco by mal byt muz prave s tebou?
pokial si rovnaka ako ine tak potom je konkurencia vysoka. pokial mas nejake vyhody ako trebars, inteligencia, rozum, krasa, peniaze potom by si sa nemala obavat

ale ak chces nejake protihodnoty od partnera tak by si potom mala tiez nieco ponukat

nepisem to ako narazku, ja ta nepoznam, len chcem aby si videla ze ak jedna strana nieco vyzaduje mala by na oplatku aj nieco ponukat inac to fungovat nebude

pokial neponukas nic tak cakaj ze ani druha strana ti nic neponukne

je to tak

bingham

tygr

Nie nieje to blbost, ak zena da hned sex a nic zato neocakava je ovela lepsia a uprimnejsia !!! :)

nastastie su aj take zeny :))

tygr

este nieco...poznam chalana co sa najprv 3 mesiace zoznamoval, spoznaval...a nakoniec ked prislo k sexu tak zistili se si vobec nevyhovuju....Ja sa pytam, aky to malo cely cas zmysel ???

doubledog

presne o tom hovorim, nejde len o peniaze

pre teba je hodnotou vztah.
a preto chces sexovat len vtedy, ak tu hodnotu dostanes.

a tvoja tema svedci o tom, ze sa bojis, ze tuto cenu nebude chciet ziadny muz zaplatit.
obavas sa, ze ine zeny daju nizsiu cenu (tj sex bez vyzadovania vztahu)

tygr

Ja za sex nic nechcem...iba spravneho chlapa :) a verneho :) sex by mal byť vyvrcholením nejakého suznenia, nie len chtíču

tygr

Doubledog, pokiaľ sa nejedna o predaj panenstva, je to čo pises blbosť, lebo štefka zarobí oveľa viac ako slušná baba čo na sex potrebuje aj city a vztah. Aj boháčov si nabalia väčšinou luxusne spoločníčky a nie panny :)