Su muzi este schopni sa o ženu snažiť alebo uz vsetci len ocakavaju lacný a rýchly sex ? Mam na mysli normálnych zdravych pekných inteligentných mužov. Stačia im šľapky a zlatokopky? Ked žena očakáva že vzťah sa bude vyvíjať dlhšiu dobu a sex bude az ked si bude istá že to je ozaj vzťah a nie známosť, koľko mužov je ochotných čakať, a ako dlho? Otázka sa týka generácie po 30 ke ktora ma prvý sex a nejake tie vzťahy dávno za sebou.
Muži a sex
myslim, ze najhorsie je, ked sa zena zacne podcenovat kvoli sexu, ze bez toho chlap strati zaujem, ak strati zaujem po tretom rande bez sexu, je to dokaz, ze staly vztah nechcel, hlavne si musis verit, ze stojis za to cakanie a ze mu bude s tebou tak super, ze si proste bude uzivat vsetko okolo toho a nepokazi to predcasne
aha, uz citam dalej 10 dni be sexu, no myslim, ze to je norma, taky mesiac, by sa mali ludia spoznavat, ak niekto tlaci na pílu by som mu veru nedoverovala, chlap, ktorý ma o zenu skutocny zaujem bude opatrny a bude si uzivat postupne zamilovanost
Tak neverim ze by niekto cakal rok...to je uz uplne zvratene, pokial v tom nieje nejaky zdravotny problem alebo pod....
a ako dlho maju ti pekni a inteligentni chlapi po 30tke cakat na sex? lebo ak rok pri chodeni, tak asi nadsený by nebol ani superman :)
A este nieco...to ked mas priatela a nesexujes s nim...tak akoze masturbujes ????
Milly
Ale akoze stale nechapem naco chces cakat ???...ako fajn spoznas ho super clovek budes si s nim rozumiet...a po pol roku zistis ze si absolutne nesedite v sexe..., ved to nieje normalne cakat taku dobu...
lost
s terajsou frajerkou som mal sex po 2 tyzdnoch...a sme spolu uz dost dlho
ako ja si neviem predstavit ze ste s niekym koho milujete...ale nesexujete...to ako co robite vecer v posteli...si citate rozpravky, alebo co ???? Ved ste dospeli ludia preboha....
bingham.
Ja nehovorim, ze v mysli by som to nechcela.
Ale v reali nie. Pozri, mozno keby som bola muz, trt...ala by som vsetko ako na beziacom pase. Lenze ja som zena, musim byt opatrnejsia. Pri sexe je riziko otehotnenia. A myslim si, ze len po mesiaci chodenia asi tazko zistim, aky je ten muz clovek, ci je zodpovedny, starostlivy, spolahlivy. Zo zaciatku sa moze pretvarovat, ale lepsie je spoznat cloveka aj podlhsej dobe a v stresovych situaciach.
a kedy to vidis zdrave ty bing ??
povedzme ze dnes stretnes uplne neznamu kocku.
za kolko dni s nou chces mat sex ?
Milli
to akoze naco by si chcela cakat 6 mesiacov ?????....ved to uz nieje ani zdrave :)
Ja tiez nechapem, ze muzi nevedia pockat na sex hoci 3-6 mesiacov?
My zeny, musime cakat aj roky!!! kym nas ten nas poziada o ruku a zoberieme sa. Ak vobec.
Takze kto z nas trpi viac?
Tygr a nepocuvaj tie reci, ze aby si ta vybral, musis muzovi ponuknut nieco lepsie, vynimocnejsie. Muz bud zenu chce alebo nechce a je jedno, aka je. Kazdy ma svoj ideal zeny a ide len o to, ktora sa mu paci. Preto aj otrasne (v spravani) zeny maju chlapov.
Poznam jednu, vlastne viac, ale toto je extra pripad, ma uz vyse 40, rozkazovala muzovi, nadavala mu, zaroven na neho ziarlila, zakazovala mu hovorit s inymi zenami. A on ju zboznoval a tancoval tak, ako piskla. A pred asi 2 rokmi si ona nasla bohateho podnikatela a na muza sa vys...ala.