Su muzi este schopni sa o ženu snažiť alebo uz vsetci len ocakavaju lacný a rýchly sex ? Mam na mysli normálnych zdravych pekných inteligentných mužov. Stačia im šľapky a zlatokopky? Ked žena očakáva že vzťah sa bude vyvíjať dlhšiu dobu a sex bude az ked si bude istá že to je ozaj vzťah a nie známosť, koľko mužov je ochotných čakať, a ako dlho? Otázka sa týka generácie po 30 ke ktora ma prvý sex a nejake tie vzťahy dávno za sebou.
Muži a sex
Bingham ked takeho spoznam tak nebudem mať problém. Ale najprv takeho musím nájsť:) lost, takže sa to nepovažuje za týranie? Áno, motivácia, dobrá pripomienka. Musí chciet . Hm a čo je "norma'" ? Lebo mne tretie rande príde priskoro, jemu možno nie, ak ja,potrebujem desať, on nema záujem a ja ostanem v depke že zas niekomu za to nestojim a mozem začať odznova a skúšať a hľadať... :)
lost
a ked oddialis sex tak akoze vyriesis tento problem ??? :)
Lost
napis mi jeden jediny dovod preco by niekto nemal chciet sex ???...je to snad nieco zle ???? nerozumiem tomuto zmyslaniu, nedava to ziadny zmysel preco cakat...
bing, tu mas jeden ;)
www.zdravie.sk
AdamKrt...
Stale mi nikto nenapisal tie "negativne" nasledky toho, ze sa davaja ludia na zaciatku vztahu vyspia...
Budem velmi rak ak mi to vysvetlis/te
tygr
"Bingham, proste nie som ten typ čo sa hned s každým vyspí"
Preco s kazdym ????...ved s tym ktory sa ti paci a rozumiete si predsa(nechapem co si napisala)
v zivote nic nie je tazke :)
bud je tazke vsetko alebo nic, ale prehlsaovat ze "toto je tazke" je podla mna zbytocne a to plati ako s pivom v ruke (alkoholizmus) alebo s fajcenim alebo s cakanim na sex.
vsetko to je len o tom co ma clovek v hlave a ako sa dokaze ovladat.. vsetko fyzicke sa da potlacit a to ovela jednoduchsie ako to nefyzicke :D lenze od isteho momentu to uz hold nema vyznam.. (napr dalo by sa vydrzat cely zivot v tmavej pivnici zviazany na stene, ale naco ? :D)
Veď to že o sex ide aj tomu dobrému chlapovi, a ja nie som sadista:) viem ake je to ťažké vydržať
bingham
no neviem, ale nie kazdy ho chce hned :)
ak ta mozem zaspamovat :D tak ja by som tiez nechcel od zeny, nech sa mi akokolvek paci, ihned vstup do nohaviciek..
naco aj ?
ciste teoreticky :D
sexovat sa da zacat kedykolvek.
ale odsexovat sa uz neda nikdy :)
nie je to prakticke hned sa tak vrhnut do vztahu.. podla mna ... osobne to aspon tak beriem.. naco si hned kazdeho pustat k telu?
resp. mozno to je len tym, ze to neberiem ako beznu kavicku po pracovnej dobe.. (teda nie s (kvazi) cudzim clovekom)..
nehovorim ale ze je to zle, ale proste kazdy to inak vnima, a to bez ohladu na to ako zdravy je ;) ved dnes ak clovek chce, nic mu nebrani v tom aby si predplatil sex s prakticky kymkolvek v lubovolnom mnozstve.. mne sa skor zda, ze je ho prebytok na trhu :D a preto straca svoju cenu.. (cisto z ekonomickeho hladiska)