Dobry den, ani neviem co od tohto ocakavam, mozno radu, alebo skusenost aj ked nikomu neprajem.
Mam priatela polroka, vsetko bolo v poriadku zo zaciatku. Ale teraz zistujem ze je hrozny nervak. Najprv to boli slova, ze ma prefacka a pod.co som brala s odporom, teraz nema problem to urobit.
Skrtil ma, fackal ma, vydiera ma, vykopal mi jamu, ze ma zastreli, ze spravi zomna socku pred rodinou.... Mne sa to tak hnusi taky chlap! Potom ho odmietam a nadava mi do stetiek.
Idem von, len do obchodu a je mi zle, zaludok mam v krku, stress, nevedela som ochopit preco ale to mam z neho. Ja uz nevladzem ... :(
Poradte co mam robit, byt dobra a drzat hubu alebo neviem. Rozist sa nechce, chce dieta ...
Psychicky teror od priatela pre ziarlivost
Magy - je mi to jasne, ale nebudeme jej tu "fukat bobo". Ta zena sa musi zobudit, a facka ju zjavne nepreberie, tak ako jej to inak povedat?
pre xdanielax a napochybach : boli by ste prekvapene, ake dokazu byt zeny zaslepene, ak bezhlavo miluju takeho darebaka. bohuzial mam tu skusenost a velmi osobnu, dotycna skoncila az v nemocnici, ako na nu "polozil ruku". hadajte, co sa dialo potom...
takze k tomu co sa xdanielax pytala, mozem odpovedat: "ano, v urcitom zmysle su take zeny nesvojpravne".
kiež by bol vymyslený, ale koľko okolo seba vidíme žien, ktoré žijú s kadejakým debilom... bohužiaľ realita... :/
neviem,ale stale mi cosi vravi ,ze tento pribeh je vymysleny ,kiezby bol
ani to tu radsej cele necitam :) lucka543-si sprosta ci sa nato len hrajes? nemas ziadnu hrdost ci mas sindrom menejcenosti? takeho koko.. si uz mala davno nakopat do guli a poslat do riti,nahlasit ho za vydieranie na policii! mam take nervy ze keby som vydel ako facka zenu len tak ho roztrham na kusky,to neni chlap ale chory uboziak toto...
si nevsojpravna :D posledny koment,ma normalne zabil ...
myslim,ze tato tema je vymyslena,toto sa nemoze diat
a co ked sa nechce on rozist?
si nesvojpravna?
Dobrý nápad s tými SMSkami, ako dôkaz by to bolo dobré.
Ale ak to nechceš riešiť cez políciu, minimálne to všetko povedz vašim, ukáž im správy, kľudne aj túto tému nech zbadajú, čo je to za psychopata. Myslím, že rodičia ti pomôžu, keď ho necháš, lebo vtedy predpokladám začne byť dosť agresívny. Ale nedaj sa, prípadne choď všade vždy s niekým, nikdy sama. Držím palce a daj vedieť, ako to dopadlo.
Lucka, tak ako si to poriesila?
Tak on ťa týra,bije,obmedzuje,proste ničí a ešte má tu drzosť chcieť decko?!A ty hlúpučká sa necháš.No,len tak dalej,potom je to len otázka času kedy skončíš v nemocnici s dolámanými rebrami.