Psychicky teror od priatela pre ziarlivost

Príspevok v téme: Psychicky teror od priatela pre ziarlivost
Lucka543

Dobry den, ani neviem co od tohto ocakavam, mozno radu, alebo skusenost aj ked nikomu neprajem.
Mam priatela polroka, vsetko bolo v poriadku zo zaciatku. Ale teraz zistujem ze je hrozny nervak. Najprv to boli slova, ze ma prefacka a pod.co som brala s odporom, teraz nema problem to urobit.
Skrtil ma, fackal ma, vydiera ma, vykopal mi jamu, ze ma zastreli, ze spravi zomna socku pred rodinou.... Mne sa to tak hnusi taky chlap! Potom ho odmietam a nadava mi do stetiek.
Idem von, len do obchodu a je mi zle, zaludok mam v krku, stress, nevedela som ochopit preco ale to mam z neho. Ja uz nevladzem ... :(
Poradte co mam robit, byt dobra a drzat hubu alebo neviem. Rozist sa nechce, chce dieta ...

DzanaFX

Lucka Tebe to pre Boha vôbec nedochádza, ako tak pozerám, berieš to, že je to v pohode, že Ťa bije, zober sa a vypadni k rodičom, lebo som sa až nas*ala, že si taká sprostá a necháš sa biť od chlapa!!!!!

Lucka543

A ani ja sa nenechám týrať, vôbec nie, to ho radšej sama zabijem a čo myslím vážne!
ale toto je psychický teror, už mi napadlo hocičo len aby som mala pokoj.
Každú hádku vyprovokoval nejaký chlap, pípne mi telefón a koniec sveta nastane pre vetu ako sa máš? Nemám nervy už na to, 21 rokov a sedím doma na prdeli aby som sa s ním nehádala.

Lucka543

Ďakujem za príspevky, možno sa potrebujem len vyrozprávať dlho to dusím v sebe. Dobre fackujú to je dobre.
Bohužiaľ, nie je to vymyslené, nikdy som si nemyslela, že niečo také budem prežívať.
Chorobná žiarlivosť, buď budem jeho alebo nikoho, lebo on ma strašne miluje! Už som ho poslala doktorovi!!! Lebo toto ja nebudem znášať, nie som zakríknuté dievčatko čo si nevie otvoriť hubu.
On proste žije v tom, že ho podvádzam kadiaľ chodím, ale pritom vôbec, priam nikdy by som to nespravila, nevera bolí a vedome neubližujem.
Neviem ako sa z toho dostať, na polícií nič nezmohnem, je až moc múdry na to aby spravil chybu a dal mi dôkaz.

Leela333

Aisha5: Prečo? Vieš koľko takýchto žien, čo ich týrajú chlapi podobne a často aj horšie? Mne to príde celkom reálne...

Leela333

Toto všetko ti robí a ty ešte rozmýšľaš, či mu to máš trpieť? A dieťa? Preboha, šak tým si ťa len chce poistiť, aby si mu nezdrhla. Udaj ho na polícii a URČITE ho nechaj! To je chorý blázon ten tvoj "priateľ".
A pre zaujímavosť...jedno dievča - hoci ja som ju osobne nepoznala, ale u nás sa ten príbeh dosť rozniesol - zaškrtil chlapec v kríkoch jej vlastnou kabelkou, lebo to bol presne taký tyran a žiarlivec ako ten tvoj, tak aby si neskončila rovnako.