Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psychicky teror od priatela pre ziarlivost

Príspevok v téme: Psychicky teror od priatela pre ziarlivost
Lucka543

Dobry den, ani neviem co od tohto ocakavam, mozno radu, alebo skusenost aj ked nikomu neprajem.
Mam priatela polroka, vsetko bolo v poriadku zo zaciatku. Ale teraz zistujem ze je hrozny nervak. Najprv to boli slova, ze ma prefacka a pod.co som brala s odporom, teraz nema problem to urobit.
Skrtil ma, fackal ma, vydiera ma, vykopal mi jamu, ze ma zastreli, ze spravi zomna socku pred rodinou.... Mne sa to tak hnusi taky chlap! Potom ho odmietam a nadava mi do stetiek.
Idem von, len do obchodu a je mi zle, zaludok mam v krku, stress, nevedela som ochopit preco ale to mam z neho. Ja uz nevladzem ... :(
Poradte co mam robit, byt dobra a drzat hubu alebo neviem. Rozist sa nechce, chce dieta ...

Aisha5

To si robis srandu?!!! Ved by si mala ist prinajmensom na policiu pre to jeho tyranie a nie rozmyslat nad dietatom!!! Boze zeny spamatajte sa!!!! Nechavate po sebe kydat, kopat, spinit nadavat na vas, ponizovat vas. A vidite, aky clovek je ten vas priatel a aj tak sa za neho vydate a potom placete, ze muz vas tyra. Tak ked do frasa vidis, ze je psychicky chory psychopat, preco sa ho nezbavis? Bije ta, nemas ho rada, ale aj tak mu robis fackovacieho panaka a lacny matrac. Spamataj sa. Myslim to v dobrom. Je mi luto, ze dalsia zenska dusa sa sama a uvedomele zenie do pekla. Prave vcera som videla jeden dokument. Presne tak to zacinalo. Jeden psychopat sa ozenil s milou dievcinou, ktoru po svadbe bil, ponizoval tyral. Nakoniec nasla tie sily rozviest sa s nim a predstav si, on si ju po rokoch, co sa potom pred nim skryvala, nasiel a v kuchyni ju kuchynskym nozom zabil, ona mala tri male deti uz so svojim druhym manzelom. Co sa uz druhykrat vydala, tak boli velmi stastna rodina, aj ked cely cas zila v strachu, lebo vedela, ze jej byvaly manzel je nou posadnuty a neskonci, kym ju neznici... Tak ak chces, vydaj sa za neho a bude tu dalsi tragicky pribeh. Ja hovorim, ze KAZDY SI JE STROJCOM SVOJHO STASTIA. Taketo zeny, ktore daju sebou manipulovat, aj ked same vidia, do akeho pekla idu, ja nelutujem.

Aisha5

To si robis srandu?!!! Ved by si mala ist prinajmensom na policiu pre to jeho tyranie a nie rozmyslat nad dietatom!!! Boze zeny spamatajte sa!!!! Nechavate po sebe kydat, kopat, spinit nadavat na vas, ponizovat vas. A vidite, aky clovek je ten vas priatel a aj tak sa za neho vydate a potom placete, ze muz vas tyra. Tak ked do frasa vidis, ze je psychicky chory psychopat, preco sa ho nezbavis? Bije ta, nemas ho rada, ale aj tak mu robis fackovacieho panaka a lacny matrac. Spamataj sa. Myslim to v dobrom. Je mi luto, ze dalsia zenska dusa sa sama a uvedomele zenie do pekla. Prave vcera som videla jeden dokument. Presne tak to zacinalo. Jeden psychopat sa ozenil s milou dievcinou, ktoru po svadbe bil, ponizoval tyral. Nakoniec nasla tie sily rozviest sa s nim a predstav si, on si ju po rokoch, co sa potom pred nim skryvala, nasiel a v kuchyni ju kuchynskym nozom zabil, ona mala tri male deti uz so svojim druhym manzelom. Co sa uz druhykrat vydala, tak boli velmi stastna rodina, aj ked cely cas zila v strachu, lebo vedela, ze jej byvaly manzel je nou posadnuty a neskonci, kym ju neznici... Tak ak chces, vydaj sa za neho a bude tu dalsi tragicky pribeh. Ja hovorim, ze KAZDY SI JE STROJCOM SVOJHO STASTIA. Taketo zeny, ktore daju sebou manipulovat, aj ked same vidia, do akeho pekla idu, ja nelutujem.

einzweidrei

Takého cloveka nazyvas priateľom? Prepáč ale nemám na teba slov, si nesvojpravna? Ak sa bojis s nim rozísť a preto s nim ostavas, vyuzi pomoc priateľov a aj polície ak bude treba. Mala si ist podať trestné oznámenie uz po prvom napadnutí.

m,mlk

buď je táto téma vymyslená, alebo dotyčná je masochistka.
Takže Lucka, ak si masochistka, veľa šťastia, užívaj to.
Ak masochistka nie si, tak potom ti samej nedochádza, že tu je iba jedno riešenie? Ak si nechápavá, tak ti to napíšem - rozchod.
Prepáč, ak tón môjho príspevku nie je najmilší, ale ja naozaj nechápem, akú radu čakáš. Tu je všetko jasné.

ja40

Lucka to myslis vazne,ze nevies co mas robit? Kolko mas rokov?
Vravis,ze on sa rozist nechce a chce dieta?!! Takze ty si vies predstavit,ze takemuto tyranovi porodis dieta,ano? Vie o tvojom "vztahu" niekto blizky? Ako reaguju?
Uz teraz mi je luto deti takychto ludi,co sa neda ani nazvat ludmi,ale asi hulvati chori.
Ty sa asi nemas rada,kedze si nechavas robit taketo veci na sebe,ze?
Tvoj chlapec je chory a myslim to vazne. Je naruseny,je to nieco,co si nesie so sebou z detstva,minulost mal urcite tazku a este sa s tym nevysporiadal...to ty urcite nezmenis,moze sa to len zhorsovat a ty budes a uz si jeho obet.
Takze si vyber:
Bud to trp
Alebo si zariad zivot podla svojich predstav,ktora verzia sa ti paci viac?

Lucka543

Utek mi uz napadol, ale kam...
Hovorim mu nechcem to dieta, aby ked ti poviem ze som tehu tak sa spytas s kym. By ma zabilo. A on na to, ze pojde urcite na test otcovstva. No je vacsie ponizenie pre matku? :(

PaSi

Preboha Lucka, utekaj, co Ti nohy stacia. Bola by si pipi, ak by si ostala s tym muzom, a nebodaj mu este na svet priviedla dieta.