som uplne normalny chalan niesom ani škaredy ale neviem si najst babu.čim to je?mam 17 rokov
Nemožem si najst babu
Vemeno, je smutné, že si stretol len také baby, ale ver mi, existujú aj tie výnimky ;)
Rilier, v tvojom príspevku súhlasím len s jednym jediným bodom a to je N3. 17 ročný si nenájde nič iné len pubetálne dievčatko, ktoré ani skutočnú hodnotu vzťahu nepozná. A tie staršie idú ozaj buď po rovesníkovi alebo staršom zrelejšom chlapovi. Ale aj tu sa môžu nájsť výnimky ak ide o skutočné city. Ale buď v neskoršom veku ak sú obaja dospelí alebo takú výnimku, ktorá ma hoci viac rokov ale so 17 ročným to myslí vážne. A N1 ti nekvitujem. Ja osobne poznám jedneho chlapa, čo je o také 3 cm nižší odomňa a skutočne mi je sympatický ako človek. Ale má dlhoročnú priateľku a vo vzťahu sú šťastní. Ale ako kamarát a na rozhovor v spoločnosti na nejakú tému je dobrý, je rozumný, milý a galantný ;) Tým mi ako človek imponuje a na výšku ani nepozerám ;)
qwert1234 možno ešte neprišiel ten čas a vlastne si aj mladý tak sa neplaš. Dievčatá aj v tvojom veku aj mladšie nie sú tak rozumne. Na vážny vzťah to chce ozaj inteligentnú babu, ktorá vie čo chce. A všetko raz príde. Dôležité je správanie hlavne, normálne baby sa potom budu na teba lepiť ako muchy na lep :P
no nahodou ma vemeno aj pravdu je to ,tak pol na pol
... ibaze slovensky chlapci su vo svete vobec nie na poslednom mieste to sa Vemeno poriadne sekol :)
rysavazabkaa, zbytočná otázka, odpoveď je jasná ;)
17 rokov? hm, to si asi 2 alebo 3 na strednej nie? Vies kolko mam ja spoluziakov na strednej co nemali v 17babu? DOST. Vlastne aj ked si vezmem tak kamaratov z okolia tak v 17 mal vazny vztah len malo kto :) Skor len take kde tu si suchli alebo tak ale o vztahu ..Kasli nato , uzivaj ono to pride samo ked bude mat prist :)) Preco ju vlastne tak chces?
N1 - predsudky, predsudky. :-) A komplexy. :-)
Kto hlada lasku a nie atrapu, N1 prehliadne. ;-)
tak az tak ochotny zrovna nie som :D
nedavno som sa po roku sam seba prehovoril na bicykel, som si spravil 26km a prestavkami :D a to bol nechutny pocit :D
sice z 0 na 40kmh sa na biku da rozbehnut krasne svizne.. miestami (0-5) to ma mozno aj lepsi rozbeh ako tie supersporty. [funny fact, clovek ma rychlejsi rozbeh ale len v milisekundach ako akykolvek stroj, ci raketa..] ale chybal mi ten pocit pohodlia, ze len necham podlahnut nohu gravitacii a uz sa citim ako na kolotoci :D proste takto manualne slapat, ci niekoho niest na chrbte, za to by som uz chcel aj nieco na oplatku :D
a pochybujem ze by mala co ponuknut :P
vcera som isiel vencit psa o cca 22:30.. len tak z nudy a isiel som dost daleko..
a vidim tam nejaku babu, ako stopuje..
a hovorim si, sakra ! :D ze nie som prave vo svojom aute :D takto si pomysli o mne ze som nejaku panelakovy chudacik s este mensim psom :D a proste ignore :D
premyslam, ci jej nepoviem, ze ak sa vratim (cca za 1 hod) a este tam bude stat, tak sa zlutujem a odveziem ju kam len chce :D
ale trh neporazis, za tu 1 hod co som isiel spat, uz tam nebola :D
ale zistil som, ze to bola nejaka z nedalekej party, cize bola sobota, takze o tyzden mozem skusit znovu :D
cize ak uz zvolis nejaku z tych taktic co ti pisali, tak musis vediet kde sa pohybovat :)
ale sakra !! prvy krat v zivote co vidim stopovat nejaku externe schopnejsiu zenu a som pesi :D no nenasere ta to ? :D