som uplne normalny chalan niesom ani škaredy ale neviem si najst babu.čim to je?mam 17 rokov
Nemožem si najst babu
kazdopadne tie supersporty nestoja za to, co mas z toho ze sa na to nejaka zbali ? :D opusti ta uz len preto, ze sadnut si do taketo auta vyzaduje atleticky vykon (bez srandy, clovek co to neskusal nepochopi, skus si sadnut na 15cm vysoku stolicku bez uchopenia cohokolvek..
a ak by som zbalil nejaku na to ze som predal nieco za 200 tisic a potom ju priviedol kam? :D na izbu v podnajmne? :D
to ked uz sa nejaka necha zbalit na takyto lacny trik, stavim sa, ze sa necha zbalit aj na vetu? "cau, dam ti 100 eur za 1 noc" a mas to rychlejsie a cistejsie..
ja som zena a zo skusenosti co sa tyka kamaratok a znamych zien musim povedat,ze VEMENO to celkom trefne vystihol !!! akurat nie kazda zena sme taka,ale kazda druha urcite !!! esteze ja som ta prva :DDD inac ja som sama a ziadneho chumaja ci uz bohateho,alebo s deravymi slipami nepotrebujem !!!!!
To ze preda lbarak za 200 tisic, sakra, buran :D
ved to preda hociaky tajtrdlik co pracuje pre realitku, omg :D
a to ze ma sportove auto neznamena ze je jeho, moze to mat na lizing, alebo hocico :D napr pozicane
aj ja som uz bol v nejakom tom supersporte, ale nepatril mi :D ale musim uznat, ze baby sa obzerali... a napr isli na bike pred nami (sme tam boli dvaja v aute) a tak ked poculi to auto (co samozrejme je pocut na 5km) tak hned vstali z biku a predvadzali sa :D
biologiu ci fyziologiu neustrazia no :D
ale ten telefonat s 200 tisic, to som este neskusal :D len musim dufat, ze to nebude pracovnicka z financnej policie..
qwert1234
urob to ako ja.
pockaj si, kym budes mat 40, kup si na mileticke zlty prsten pripominajuci zlato a cakaj.. klepaj prsatmi a barovi stol.
do 50tky stihnes cez 100zien.
mozno aj 250+ ak sa posnazis.
mas 23 rokov na to, aby si si to cele naplanoval.
Myslim ze som prave odhalil pointu zivota ;)
:))) mne sa to začína páčiť. Isté veci su stabilné a nikdy sa nezmenia. Vemeno bude stále trvať na svojom. Ludia potrebujú istoty :D na Vemeno sa dá spoľahnúť, že vždy povie o ženách to isté.
mmilk,
drz sa radsej temy. Ja som napisal len svoj nazor. Samozrejme suhlasim s Rillerom v tom, ze by mal byt vysoky a modrooky. Ale to nie je nutna podmienka, ak splna ine kriteria.
Vemeno, keď by som poznala hoci len pár, čo sú normálne baby (t.j. nie také, o ktorých si písal), tak už to odporuje tomu, že VŠETKY sú tie "divné".
Proste sú normálne a sú divné. To je celé.
mmilk,
to, ze ty mas take skusenosti este neznamena, ze vsetky take niesu.