Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
www.youtube.com
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az na tie preklady, pracujem denne v priemere pat minut a zarobim tolko, co robotnik za cely den:D
Jaj, teraz sa vytesujem vo svojej nemcine, dvadsat stran som prelozil za dva dni vratane korektury:D
GB
Lost, potrebujem radu, ja ked vidim nieco napisane po anglicky, tak celkom fajn rozumiem, ale ked zacnu hovorit s tym ich prizvukom, tak rozumiem velky prd. Ako to mam zlepsit? Diky.
V nemcine som sa zdokonalil, prekladam jak dabel, ale ta anglictina ma stve, ale casu mam velmi vela.
Lost, co mala ta lulu proti mne, ze sa zo mna vysmievala?
mate59
jj 5... dnes mi menil 5.. lenze ja som chcel zmenit 6 !!! :D (esteticke hladisko,plomba je divna kriva) len ja blb som mu povedal zle cislo :D
co uz, tak potom zase, ale pomysli si ze som nejaky fanatik alebo co :D
ale fakt na chvilu chcem mat pokoj od zubara zase :d i ked.. cim skor, tym skor mam vecny pokoj :D
ale pokial zuby sluzia a nebolia, tak som spokojny.. tu mi hovoril, ze je to 50 na 50 ze sa ozve nerv.. ale zatial nic.. lebo to bolo velmi hlboke.. ale zatial nic... no dufam dufam :D inak ma porazi, zase to otvarat ach jaj, ale ak by som to nechal na pokoji, tak by to bolo OK ? :Dnedava t ologicky zmysel, ved aj keby to zostalo s amalganom, tak by to bolo s tym nervom rovnake ci ? :D ja som v tom strateny... co uz, ale zatial to drzi pohromade, i ked po tych anestezch citim dasno, hadam rano to bude OK...
ale o jeden amalgan menej aspon :D a to stovku lahsi taktiez..