Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

Lost, potrebujem radu, ja ked vidim nieco napisane po anglicky, tak celkom fajn rozumiem, ale ked zacnu hovorit s tym ich prizvukom, tak rozumiem velky prd. Ako to mam zlepsit? Diky.
V nemcine som sa zdokonalil, prekladam jak dabel, ale ta anglictina ma stve, ale casu mam velmi vela.

lost

jaj, no nic, myslim ze vobec nic, to bolo domotane a ja som to domotal, ale nehcapem tomu :D skusim vysvetlit ked pochopim :)

lost

mate59

jj 5... dnes mi menil 5.. lenze ja som chcel zmenit 6 !!! :D (esteticke hladisko,plomba je divna kriva) len ja blb som mu povedal zle cislo :D

co uz, tak potom zase, ale pomysli si ze som nejaky fanatik alebo co :D

ale fakt na chvilu chcem mat pokoj od zubara zase :d i ked.. cim skor, tym skor mam vecny pokoj :D

ale pokial zuby sluzia a nebolia, tak som spokojny.. tu mi hovoril, ze je to 50 na 50 ze sa ozve nerv.. ale zatial nic.. lebo to bolo velmi hlboke.. ale zatial nic... no dufam dufam :D inak ma porazi, zase to otvarat ach jaj, ale ak by som to nechal na pokoji, tak by to bolo OK ? :Dnedava t ologicky zmysel, ved aj keby to zostalo s amalganom, tak by to bolo s tym nervom rovnake ci ? :D ja som v tom strateny... co uz, ale zatial to drzi pohromade, i ked po tych anestezch citim dasno, hadam rano to bude OK...

ale o jeden amalgan menej aspon :D a to stovku lahsi taktiez..