Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

No, ako vidim, veselo sa tu pise:D To som rad, ze moja tema zije. Ja som sa na chvilu odmlcal, lebo som mal preklad, webovu stranku. Majte sa!

lost

nj, ono ani to zamorenie nie je nejak extra potvrdene.. tazko povedat :D to je na tom blbe :D ale zaujimave je, ze zubar to ani nechce menit, aj ked to pre neho znamena super biznis :D fakt divne.. mozno paranoja? :D
tento jeden chcem hlavne esteticky zmazat, lebo je vidiet ked sa smejem a ja sa smejem vzdy :D

mate59

no keď mi vydržali 22 rokov,tak ma dávno zamorili,ale vtedy mi tam dala tá pani dentistka tak tvrdý materiál,že nie sú ani dnes skúsané.A najvačšie tlaky sú vyvíjané na stoličky a moj zubár mi povedal, že keby sa mal rozhodnut akoby pre seba,že si ich rozhodne nechá.
Zamorenie ma už netrápi, to tu doklepem aj zamorený.:D

lost

nj to hej, 50 ludi povie tak a 50 hentak :)
zo sedmiciek to dat von, to bude sranda.. naposledy co mi to daval von zo sestky, tak to robil hodinu a pol...

mate59

mne hovoril, že je veľa pre a proti, čo sa týka amalg. plomb,ale Hg sa uvoľňuje a škodí pri miešaní a potom pri odvrtavaní plomby.Mám velmi dobrého zubara, mu verím a preto tie zvyšné si tam vzadu ponechám,z estet. hľ. nerušia, lebo su vzadu.

lost

hmm, no ja mam strach ze amalgan otravuje cloveka postupne :) preto vymienam.. a estetika taktiez, nevyzera to dobre na 5tke napr..