Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
No, ako vidim, veselo sa tu pise:D To som rad, ze moja tema zije. Ja som sa na chvilu odmlcal, lebo som mal preklad, webovu stranku. Majte sa!
z est. hľadiska mi povedal že sa menia ešte 5-ťky ale na 7-čkách to nevidno vobec.
nj, ono ani to zamorenie nie je nejak extra potvrdene.. tazko povedat :D to je na tom blbe :D ale zaujimave je, ze zubar to ani nechce menit, aj ked to pre neho znamena super biznis :D fakt divne.. mozno paranoja? :D
tento jeden chcem hlavne esteticky zmazat, lebo je vidiet ked sa smejem a ja sa smejem vzdy :D
no keď mi vydržali 22 rokov,tak ma dávno zamorili,ale vtedy mi tam dala tá pani dentistka tak tvrdý materiál,že nie sú ani dnes skúsané.A najvačšie tlaky sú vyvíjané na stoličky a moj zubár mi povedal, že keby sa mal rozhodnut akoby pre seba,že si ich rozhodne nechá.
Zamorenie ma už netrápi, to tu doklepem aj zamorený.:D
no životnosť určite,ale ako dlho sa už používa a ešte nik nezomrel za tie desaťročia na otravu z plomby.
mne hovoril, že je veľa pre a proti, čo sa týka amalg. plomb,ale Hg sa uvoľňuje a škodí pri miešaní a potom pri odvrtavaní plomby.Mám velmi dobrého zubara, mu verím a preto tie zvyšné si tam vzadu ponechám,z estet. hľ. nerušia, lebo su vzadu.