Aby som sa mal kde vyrozpravat

lost

mate59 nj 7 30 byt v BA :) potom sa nezastavim hadam do 12 00 :D resp ma zastavi zubar :D stale nieco robit, pekne nahusto, ale budem mat aspon pokoj.

BTW, pridavam sa do klubu, minule si spominal ze si platil pokutu :D

lost

vinea

tak ja sa mam fajn, taky priemer, taka priemerna stagnacia :D
ale rano musim vstavat o 000000006:00 :)
ako to zvladnem? :D

mate59

vinea - už som si myslel, že si sa stratila alebo odletela do teplých krajín.Dnes bolo teda parádne počasie a na bicýk ako stvorené.A aj zajtra hlásia až 26.Ak sa to tak vyrysuje,skúsil by som sa okúpat v rybníku,dnes som tam videl dve žena plávať,ale voda neviem koľko stupňov má.Ale máme krásne babie leto a treba ho využiť.Ja tu mám všade cyklotrasy a jazdí sa parádne,lebo je všade rovina a minimálne prevýšenie a nádherná krajina.
Ja max. o 23.00 odchádzam do brloha nevydržím dlho ako voľakedy.Ale zasa mám dlhý deň k dispozícii,keď vstanem o siedmej.Maj sa pekne,vinea.

vinea

Ahojte chlapci ;-)

Som tu od sobotky noci nebola :) Ako sa máte? ;)

Lost....bože, Ty spávaš ako ja :) Ja to mám tiež dáko naruby :D Som sťa vampírka :) Cez deň by spala a večer v noci ožívam :D ;-)

Mate, je ešte super počasie na bicykel takže asi šlapeš do pedálov :-) a ako čítam pana d...tak aj ten holduje tomuto športu :-) U nás by som už bola dávno zrazená keby som riskovala bicyklovanie :D Tu jazdia jak blázni (včetne mňa :D ) Takže jazdím skôr na stacionári a ešte...atd atd :DDD

Inak nechápem, že Vy ste nemali komáre :) Mňa ešte aj teraz štípu :-)) Asi mám sladkú krvičku, keď ma stále cuckajú svine malé :-) hehe....sorry za výraz, no hrozne som od nich doštípaná a potom sa stále škrabem aj keby nemala a potom to hrozne vyzerá :-)))

lost

mate59
hej ale ja tu mam prievan :) cize teoreticky sa mi vetra izba a kuchyna cely den :D
obyvacka je mimo toho prudu.. ale stale mam pocit ze je zima :D ale ak je zima, ako to ze nie je cerstvo? :D
zase odpocitavat 10 minut kym mam cele okno otvorene sa mi nechce :D
neexistuje merac sviezosti vzduchu? :)

pan d.

Tie zamky specialne na bicykel su fakt otrasne. Dnes som sa nasral a kupil som si kratku retaz a maly zamok. Ja dilino, ze ma to nenapadlo skor. Okrem toho som si kupil baterku do mobilu a znackove teplaky, lebo v tych kratasoch sa uz vonku nedalo chodit fajcit.
Zajtra uz len odnesiem knihy do kniznice a mozem sa ulozit na zimny spanok:)

mate59

ja mám rád teplo,ventilačkou moc nevyvetráš, len vypúšťaš teplo a potom je ti zima ako píšeš.Preto zavriet, stiahnut kurenie na tebe prijatelnu teplotu a ak vetrat, tak asi 5 min a celým oknom.
Ja vetrám tak, že otvorím na prievan a stačía asi 2-3 minuty.

lost

ale potom v noci vydycham vzduch :D

ale fakt, ja to takto robim aj v zime.. 24/7 vetranie :)

vetracka len, nie okno :)

mam rad radsej zimu a cerstvy vzduch ako teplo a zaprdeny :D resp.. ono sa da tak cca 12 hodin bez vetrania, aby klesla kvalita vzduchu tak o 20% napr.. ale zase..

hned ako dam psovi jedlo, a on to tam necha a ja si to nevsimen, tak je to dost citit potom :D i ked aspon to robi chute do jedla :D

i ked mozno sa mi ten vzduch az sem nedostane, cez 2 dvere :)