Aby som sa mal kde vyrozpravat

pan d.

Ono je to tak s vestcami, oni nevedia ako to spravit, ale su presvedceni o tom, ze tak ako to robia je to spravňe:D Mozno lahka mozgova disfunkcia alebo nieco podobne.

pan d.

Vsak zacni robit ritualy, lost:) Daj si usit nejake vestecke smaty, stale len hovor šemhamforaš, opaluj klienta so svieckou ako choromyselny svinu a mas to:D Zapytaj si dvesto eur atd, atd:DDD Neviem, ci by si na to mal zaludok?:D

lost

A nechce niekto absolhovat ritual kde bude chvalit mna? :D
Samozrejme, hmotnym darom sa nebudem branit :D A budu vyuzite vyhradne na moju potrebu :D

pan d.

Hej, tak nejako si predstavujem tie ritualy:D Ja som uz bol na jednom rituali, tam sme neviem preco mali chvalit Satana.

lost

A ako si vydrzal u nej sa nesmiat? Ci si sa aspon usmial? :D
Podla mna take liecitelky maju diagnozu schyzo :D alebo minimalne ziju nejaky Matrix.. ale fakt hardcore matrix..

pan d.

Ja som dnes kontaktoval jednu liecitelku, stanovila mi asi styri diagnozy, posledna diagnoza je, ze vraj som transsexual:))) Potom mi napisala, aby som prisiel osobne na ritual, ktorym vyriesim svoju sexualitu:D Ja svoju sexualitu nechcem riesit a nie som ziaden transsexual. Neviem, co si mam o tom mysliet. Niektori liecitelia su skor zabavni ako realni.