Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
Ono je to tak s vestcami, oni nevedia ako to spravit, ale su presvedceni o tom, ze tak ako to robia je to spravňe:D Mozno lahka mozgova disfunkcia alebo nieco podobne.
Vsak zacni robit ritualy, lost:) Daj si usit nejake vestecke smaty, stale len hovor šemhamforaš, opaluj klienta so svieckou ako choromyselny svinu a mas to:D Zapytaj si dvesto eur atd, atd:DDD Neviem, ci by si na to mal zaludok?:D
Ja som uz trochu vyrastol, na ritualy neverim.
Hej, tak nejako si predstavujem tie ritualy:D Ja som uz bol na jednom rituali, tam sme neviem preco mali chvalit Satana.
ach tie riťuály..
www.youtube.com
Ja som vazny jak slepe crevo pred operaciou.
Ja som dnes kontaktoval jednu liecitelku, stanovila mi asi styri diagnozy, posledna diagnoza je, ze vraj som transsexual:))) Potom mi napisala, aby som prisiel osobne na ritual, ktorym vyriesim svoju sexualitu:D Ja svoju sexualitu nechcem riesit a nie som ziaden transsexual. Neviem, co si mam o tom mysliet. Niektori liecitelia su skor zabavni ako realni.