Znovu zakladam tuto temu, lebo ja nebudem prispievat ako registrovany prispievatel, nechapem, preco moju temu zamkli, ked som ich o to neziadal.
Aby som sa mal kde vyrozpravat
To hej, mozem len pocuvat, ale asi tazko by mi samo do hlavy skocilo slovicko Gerste. Pre mna je nemcina trochu ako vasen. Nemam zensku, tak asi je to nejaka kompenzacia, ale aspon toho budem vediet dost:D
Matej, nie si ty nahodou nejaky docent nemciny?:)
ja učebnice už neštudujem,nemal by som na to nervy ani chuť,ale počúvam nemecky hovorené slovo,filmy,čitam rakúske noviny.
Tak potom toho vies riadne dost, lebo take slovicka sa bezne neucia:D Si suuuper.
Moj osud je zaujimavy, mozno keby som nemal tie pojebane zdravotne problemy, tak ani neviem, ze zijem. Ale seru ma teda riadne. Ja som prezival velmi krute chvilky, myslel som, ze je so mnou psychicky koniec, to neklamem.
raž a jačmeň, Getreide.
Ta vestica mi robi numerologicku predpoved na kazdy den, tak na co by mi to bolo:D
Ja by som na to nemal velmi nervy, okrem toho cisla, Boze, len tie nie:D
Ja sa venujem nemcine nadalej, mam dalsiu ucebnicu, ktora ma dvadsatpat lekcii. Hadaj, co je to der Roggen alebo die Gerste? Dnes som sa toho celkom dost naucil:D
a neskúšal si sa venovať so svojim Schicksalom numerológii ?
aspoň vidíš ako je šibnutá a keď jej povieš, že má pravdu, ona sa bude v svojich fantazmagóriách ešte utvrdzovať.
Ja tiež viem čo ma čaká na druhý deň aj bez veštenia.