Aby som sa mal kde vyrozpravat

vinea

Ahojte chlapci :-)

pan d....neblbni ;-) Ty predsa a ten Tvoj dole najlepšie viete, kto si, čím si, čo Ťa priťahuje dráždi rajcuje vzrušuje atd atd aa nie dáka ženská, čo Ťa ešte v živote nevidela a vykladá si akože karty ;-) Takže ohľadne Tvojej sexuality si Ty najpovolanejší vedieť najlepšie čo a ako ohľadne Teba je a takéto bludy si teda nevšímaj ;-)

Inak ja som už v minulosti tiež bola u dosť veštcov.....a musím povedať, že im dosť veci povychádzalo (včetne minulosti či budúcnosti), no inak jediné, čo akosi nevedel mi nikto z nich nikdy vyložiť, boli práve vzťahy láska....v tom riadne tápali :-) Som znamenie ohľadne vzťahov jedno z najkomplikovanejších a najžiadanejších....no v tomto mi zatiaľ fakt ešte nikto nikdy nič nevyložil...prípadne aj čo sa pokúšali, tak boli "mimo"

Takže majte pohodku a ešte pekný zvyšok víkendu chlapci....Mate, pan d, lost ;-)

pan d.

Ona si peniaze nepyta vopred. Ze najprv musia prist vysledky a az potom. Ja to vidim tak, ze kym mi niekto pomoze, tak uz ani pomoc potrebovat nebudem:D Psychoza je riadne svinstvo, ale je len docasna. Ja si uz namyslam, ze tu druhu brutal psychozu som dostal kvoli tomu, ze som isiel na elektrosoky. Ja uz neviem, comu mam verit.
Ona mi povedala, ze mam schizofreniu, Alzheimera, ze som transsexual a ze zabudat zacnem v strednom veku atd. atd.

mate59

tá veštica musí byt dobre trafená ked vie tak diagnozu stanovit a hned že transsexuál či čo.Tej sa jedná len o to, aby si tam došiel, dobre jej zaplatil a ona sa vysmeje.Alebo ju tam rovno pretiahnut,no ktovie v akom veku je, že.Ale ja na také drby nedám a ty sa riad svojim rozumom.
Alebo sa jej spýtaj, ked je tak múdra, nech ti povie z minulosti niečo, či sa trafí, ked všetko vie.
Na druhej strane sa najlepšie zarába na ludskej hlúposti a kto je blbý, ten zacvaká.

pan d.

Ja neviem, co sa deje, ale z toho Jezisa spravia o nedlho rovno Satana. Najprv, ze mal zenu, teraz ze ich bratov a sestry. O nedlho sa dozvieme, kde byvaju jeho pribuzni:D Fakt usmevne. Pritom od jeho narodenia pocitame nas letopocet.
Ja som bol nastvany, ze mi viera v neho nijako nepomohla, ale uz ma to preslo.

lost

pan d.

nemal, ale ak by som mal odrbat ludi co uz odrbali mna, tam by som mal zaludok ako krava, a asi vies kolko ich ona ma ;)

pan d.

Ja som za tou vesticou neisiel osobne, ona chce, aby som prisiel osobne, ale musel by som ist az do Tatier a neviem, ci by sa mi to kvoli nejakemu fucking ritualu oplatilo. Tym ritualom chce zmenit moju udajnu zlu sexualnu orientaciu:DDD na co prisla vestenim z kariet:D

pan d.

Ono je strasne vela mytov okolo toho vsetkeho. Ak ma clovek v sebe napr. ducha, tak jestvuje tolko postupov ako hub po dazdi a ktory z nich je ten spravny? Ak ma clovek skutocne duchovny problem, tak by mal vyhladat pomoc exorcistu. Odrobenie by mal zdarma. Co ja mam skusenosti s exorcistami, tak si myslim, ze toho vedia dost a dokazu aj pomoct.