Stratila som občiansky preukaz, myslíte že už teraz robia OP s čipom? Dočítala som sa že čipové OP sú v "platnosti" (asi schválené) od 1. júla 2012 ale do 30. novembra 2012 bude možné vydávať OP bez čipu. Celkom nerozumiem tej formulácii :) Ak s tým niekto máte skúsenosť prosím dajte vedieť. Dík :)
Občiansky preukaz s čipom
0vecka
ako vies?
na tak 30-40cm by to technicky mohlo byt mozne..
inac, v tatrabanke ci SLSP uz neviem, tam maju tiez citacku OP a to nemam OP s cipom :D neviem co tam citaju :D
ak to bude rfid, ten pojde citat na viac ako 20-30cm..
v autobuse by som si mohol stahovat info o babenke napr, datum narodenia atd :D a potom ju halsie zbalit :D cize OK, chcem chip :D
2 lost tie cipy v op sa nebudu dat citat na dialku....
2 Yersinia nejako mi unika suvislost... cip v OP neznamena nic ine ako to ze budes mat v OP nieco napisane a zaroven to bude aj v cipe... takze sa to bude dat lahsie precitat a tazsie falsovat.... nechapem ako si toto mozes spajat s tym zapestim... fakt si myslim ze mobil je o dost horsi
hovorím, bol to len príklad, systému predsa ide o všetko iné len nie o naše zdravie :)
hovorím, bol to len príklad, systému predsa ide o všetko iné len nie o naše zdravie :)
vidíš!!!! toto! nijako lebo aj v obchode budú tvoje referenčné medze poznať hneď ako prejdeš fotobunkovými dverami :)))
K tej pizze, tak mi ju kupi niekto iny :)
A ja na oplatku kupim nieco jemu :D
Uz len nech uzakonia, ze ponuknutie zo slusnosti je trestne !!! :D
Ale stavim sa, ze vzdy bude existovat cierny trh, kde by som si tu pizzu mohol kupit.
A aj keby, mozem si ju upiect doma :D
Len ako sa dostanem k sunke, hmm :))