Stratila som občiansky preukaz, myslíte že už teraz robia OP s čipom? Dočítala som sa že čipové OP sú v "platnosti" (asi schválené) od 1. júla 2012 ale do 30. novembra 2012 bude možné vydávať OP bez čipu. Celkom nerozumiem tej formulácii :) Ak s tým niekto máte skúsenosť prosím dajte vedieť. Dík :)
Občiansky preukaz s čipom
2 lost ty si tak neskutocne lenivy ze nebudes robit nic len mudrovat :)
2 lost ja by som bol radsej s cipom pod kozou ako v cine inkognito :-D
cip sam o sebe sa bude dat odstranit VZDY, jedine ak by bol nejak napojeny na CNS/srdce/mozog, a jeho vyradenim z prevadzky by sabotoval cloveka..
problem je, ze ak budem 1 z miliona co si chip deaktivuje, tak to je ako "najdite toho typka v obleku, prechadza sa na plazi" - tj. vytrcanie z davu extremne :)
plus, moze to byt trestne..
ale tak, som ochotny odist niekam do ciny, tam sa skovam a nebude chip :D len si zosikmit oci a zozltnut trochu :) a najdi 1 v miliarde :P
tak ked vam budu chciet dat cip, mozu to robit zubari vramci svojej prace :D (pozerala som Akty X,tam im mimozemstania davali do zubov cipy).a pochybujem lost, ze by si hlavu potom pchal do mikrovlnky :p
Nieee, ja nechcem ziadny cip! Nechcem nic umele! Ved aj prsia mam prirodzene, hoci male, ale nic cudzie, ziadna platika. :DDD
izrael by si tu radioaktivitu mozno aj zasluzil ... ale nesledujem . len principialne :D
Áno áno, do všetkého čipy, nech nás môžu sledovať na každom kroku, ale hlavne že to je praktickééé. Za chvíľku ich budeme mať aj pod kožou. Nech žije Matrix