Yasminelle

Lu58

Mysli na to, že HAK má abortívne účinky - zabraňuje uhniezdenie oplodneného vajíčka, číže spôsobuje potrat v rannom štádiu. Navyše má HAK nepriaznivé účinky na ogranizmus a môže spôsobiť aj neplodnosť po vysadení.

paula256

Vrelo odporúčam stránku www.zonaona.sk, skutočne perfektná stránka, kde Vám milé dámy na Vaše otázky odpovedia odborníci v prípade určitých neistôt, ktoré máte.

paula256

Ahoj Lusina,
Yasminelle beriem nejaký ten polrok a aj keď je drahá, som s ňou veľmi spokojná. Skutočne záleží od tela ako túto HAK prijme, chuť na sex mám, ale sem-tam mám výkyvy nálad, ale nepripisujem ich tejto HAK. Nepribrala som od nich a zlepšila sa mi aj pleť a aj vlasy. No zmeny som začala vnímať asi až tak po 3-4 mesiacoch. Čo sa týka bolestí, v prvých dvoch mesiacoch môže žena pociťovať bolesti hlavy, brucha, prsníkov a lýtok. Mám skutočne dobrého gynekológa, ktorý ma na všetko upozornil. A HAK by si mala začať brať v prvý deň menštruácie a si ihneď chránená. Ak zoberieš prvú tabletku v druhý deň menzesu, musíš sa týždeň chrániť. Ale všetky info sú v príbalovom letáku. A odporučila by som ti zmeniť gynekológa, pretože po jeho rade, že môžeš HAK brať po menzese, ostaneš veľmi ľahko a skoro tehotná.

lusina

ahojte..ja beriem yasminelle len tyzden,ale je mi nejak divne.necitim sa dobre,hlava ma boli,chrbat,ale chut na sex zatial mam..zacala som ju brat az po menstruacii,moj lekar mi povedel ze si ju mozem dat ako chcem..

vercaaa

Yasminelle som uzivala tri mesiace a na prvy pohlad sa zdali fajn, moje telo necitilo ziadne velke zmeny, na za jeden "detail", boli mi uplne zbytocne! Jednoducho sa z mojho zivota uplne vytratila chut na sex. Nech sa moj partner snazil akokolvek nic ma nedokazalo vzrusit, co bolo dost frustrujuce. taktiez som si vsimla na sebe zmeny nalad. Yasminelle never more!!! Po cca mesiaci od ich vysadenia sa moje telo dostalo do normalu. Vratila som sa spat k Mercilonu a som spokojna.

janka

Ahojte,
takže ja som brala na začiatku HAK Yadine, kedže som pociťovala bolesti hlavy požiadala som lekárku o zmenu tak mi dala Yasminelle, samozrejme drahšiu HAK.Bolesť hlavy s HAK u mňa samozrejme na koniec nepretala takže s tým HAK vôbec nemala súvis.No ale ide o tú chuť na sex.Som rada že nie som jediná, taktiež libido nula bodov u mňa čo už začína narúšať aj môj dlhodobý vzťah. Preto som rozhodnutá zmeniť moju HAK, aj keď som maximálne so všetkým spokojná vzťah si nedám zničiť.:)a okrem toho tie nekreťanské peniaze za ňu...to j eniečo nenormálne.takže idem testovať, ak niečo otestujem dám vedieť:)
alebo ak niekto máte skúsenosti s prechodom od Yadine, Yasminelle alebo Yaz na inú antikoncepciu bez vedľajších účinkov budem rada.