Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Galvanická žehlička na pleť

Erika1977

Ja som bola spokojna s cougar zehlickou na vrasky. Tou ruzovou. Nuskin som nekupovala lebo su predrazene a vraj vobec nemaju take ucinky ako slubuju, ale to neviem presne posudit lebo som ich nekupila, len co som pocula od kolegyn.

MotylikMonika

Zatiaľ odpovede vyzerajú neveľmi presvedčivo. Rada by som sa zbavila strií, vie mi niekto po vlastnej alebo sprostredkovanej skúsenosti povedať, či žehlička žehlí aj tie?

Mini Moni

Dobry den. Na vianoce som kupila mamine galvanicku zehlicku od nu skinu. Po kazdom pouziti sa jej toci hlava. Chcem sa vas spytat ci je to normalne alebo by mala prestat zehlicku pouzivat? Dakujem

Simona1977

Kyfoza tak budeme trpiet s celym svetom aj s ludmi ktori hladuju a budeme hladovat aj my..a ked mas komplex ries si ho inde

Bestofyou

Ja som mega spokojna s Nuskin galvanickou zehlickou, mne sa vyrazne upravila plet. Mala som velmi vyhadzanu tvar a riesila som to niekolko mesiacov ale nic nepomohla az na tuto zehlicku. Sestra si kupila ma moje odporucanie tiez a tu v praci zastavovali kolegovia, ze co so sebou robi aka je zmenena, ze opeknela.

Lucy_33

Síce osobne s touto žehličkou nemám skúsenosti, ale kamarátky a známi mi ju vrelo odporúčajú. Naozaj po použití je pleť hladšia a viac vyživená. Sama som to skontrolovala, keď ju kamarátka použila. Čítala som aj mnoho zaujímavých článkov o pleti, na tejto stránke www.namzenam.sk a naozaj mi to v mnohých smeroch pomohlo. :)

Kyfoza

Niekto tu riesi galvanicku zehlicku na plet :D... a niekto tu skapina a nikto mu nevie pomoct. Zaujimava doba, mali by ste sa niektori uvedomit.

Matuli7

IMR - to bola asi ta lacna vsakze? Teraz maju novu, ja ju mam a je vyborna. Na facebooku na mna vyskocila reklama, pisalo tam par ludi ze ju maju a su spokojni, tak som ju kupila a zatial som spokojna. Mam ju uz dva mesiace, vyborne sa drzi aj funguje. Myslim tuto:
www.cougar.sk

Anja1

Mam zehlicku novu Sanitas.Neviem navod prelozit.Prosim kde mozem kupit gel aj krem NA TEPLE AJ STUDENE ZEHLENIE.NEMAM PONATIA CO S TYM.MAM LEN MOOC VRASOK.PORADTE AJ NAVOD.VDAKA.JANULKA

IMR

Po dvoch týždňoch používania galvanickej žehličky Cougar sa začala odlupovať farba okolo hlavice, hoci som to utierala suchou handričkou.
po mesiaci hlavica vyzerá hrozne a vrásky tak isto.