Aké máte skúsenosti s domácou žehličkou na pleť, ako dlho vydrží efekt hladkej pleti? dakujem za info
Galvanická žehlička na pleť
Ja som bola spokojna s cougar zehlickou na vrasky. Tou ruzovou. Nuskin som nekupovala lebo su predrazene a vraj vobec nemaju take ucinky ako slubuju, ale to neviem presne posudit lebo som ich nekupila, len co som pocula od kolegyn.
Kyfoza tak budeme trpiet s celym svetom aj s ludmi ktori hladuju a budeme hladovat aj my..a ked mas komplex ries si ho inde
Ja som mega spokojna s Nuskin galvanickou zehlickou, mne sa vyrazne upravila plet. Mala som velmi vyhadzanu tvar a riesila som to niekolko mesiacov ale nic nepomohla az na tuto zehlicku. Sestra si kupila ma moje odporucanie tiez a tu v praci zastavovali kolegovia, ze co so sebou robi aka je zmenena, ze opeknela.
Síce osobne s touto žehličkou nemám skúsenosti, ale kamarátky a známi mi ju vrelo odporúčajú. Naozaj po použití je pleť hladšia a viac vyživená. Sama som to skontrolovala, keď ju kamarátka použila. Čítala som aj mnoho zaujímavých článkov o pleti, na tejto stránke www.namzenam.sk a naozaj mi to v mnohých smeroch pomohlo. :)
Niekto tu riesi galvanicku zehlicku na plet :D... a niekto tu skapina a nikto mu nevie pomoct. Zaujimava doba, mali by ste sa niektori uvedomit.
IMR - to bola asi ta lacna vsakze? Teraz maju novu, ja ju mam a je vyborna. Na facebooku na mna vyskocila reklama, pisalo tam par ludi ze ju maju a su spokojni, tak som ju kupila a zatial som spokojna. Mam ju uz dva mesiace, vyborne sa drzi aj funguje. Myslim tuto:
www.cougar.sk
Po dvoch týždňoch používania galvanickej žehličky Cougar sa začala odlupovať farba okolo hlavice, hoci som to utierala suchou handričkou.
po mesiaci hlavica vyzerá hrozne a vrásky tak isto.