Aké máte skúsenosti s domácou žehličkou na pleť, ako dlho vydrží efekt hladkej pleti? dakujem za info
Galvanická žehlička na pleť
Teri74 no u mna bol viditelny vysledok po niekolkych tyzdnoch pravidelneho pouzivania. Takze urcite to vyhodene peniaze nie su :)
Funguje to vôbec? Rozmýšľam či si to objednať, alebo sú to iba zbytočne vyhodené peniaze
Janulinečkaa ja som si zo stranky dixo objednala zehlicku iont beauty, ale stahovali ju z predaja tak mi za tu istu cenu poslali ovela lepsiu a kvalitnejsiu :)
eva2123: Ahoj, ke´d si dnes pozrieš stránku dixo tak uvidíš že ceny žehličiek išli dosť výrazne dole
Tusan, máš prosím ťa skúsenosť s mikroprúdovými žehličkami od cougar? Rozmýšľam a vyberám si medzi týmito dvomi spomenutými, cena je ozaj dobrá. Treba k ním používať konkrétnu kozmetiku, či môžem aj iné značky? Vopred ďakujem za odpoveď.
A preco si kupujete tie ich predrazene galvanicke zehlicky, ked za menej penazi si mozete kupit omnoho ucinnejsiu mikroprudovu zehlicku? www.cougar.sk
Mikroprud je ovela ucinnejsi. Galvanicky prud neposobi na svaly tvare a ich bunky, mikroprud ano...
alebo aj tato je mikroprudova a je lacnejsia ako tie predrazene galvanicke, na ktore tu odkazujete: www.cougar.sk
.. ja ju používam tak ako je to v návode.. tiež som bola z toho zmätené, ale potom mi to vysvetlili, že tam sa nejako tie ióny menia pri vstupe do pokožky a záleží od výrobcu/ toho kto zhotovuje manuál/ ako si to označí... =) ..
janulinecka, zaujima ma ako pouzivas dixo zehlicku, v navode maju uplne opacny sposob pouzivania ako vsetky ostatne galv.zehlicky (- iony cistenie, + iony vstrebavanie). Komunikacia s nimi absolutne nulova, ziadna odpoved! pritom som kupovala najdrahsi model a neunuvali sa poradit...
gumka: so šnúrou
janulinecka - tvoj pristroj je na baterky alebo so snurou?