Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Voda z vodovodu

Matej

Konkrétne tuším sa riešila aj Bratislava kde je z celého Slovenska že vraj najlepšia..

slavkad ten oranžový povlak je trošku viac železa vo vode.. čo ti ale nespôsobí žiadne problém ba naopak.. niekedy ľudia trpia nedostatkom železa..

toho chlóru sa vôbec nemusíš báť a chlór cítiš.. ak ho cítiš z vody tak nepi 2 - 3 litre denne ale menšie množstvo.. ale ak ho necítiš.. čo sa mi ešte nestalo.. tak kľudne ju môžeš piť.. nedostane sa do teba viac chlóru ako keď sa nalogáš na kúpalisku.. a telo si s tým dokáže poradiť samozrejme v normálnych dávkach..

zajo_smejo

Milujem čistú vodu z vodovodu, s ňou si viem najlepšie uhasiť smäd.
V práci ráno začínam napustením plného džbánu čistej vody z kohútika a ceý deň ju popíjam. Máme tu k dispozícii i galóny s dovážanou vodou, ale táto mi nechutí a nepijem ju.
Rovnako nekupujem ani sladené sýtené nápoje a minerálky pijem len s mierou. Ich značky sa snažím striedať, aby som sa vyhla jednostrannému prísunu minerálov.

slavkad

Doma pijem z vodovodu (BA), ale vacsinou filtrovanu, neviem si na tuto vodu zvyknut. Predtym som bola vo Vrabloch, tam mi chutila viac. V robote mame este speci nanic vodu, ked ju necham odstat pre kvety, tvori sa vo flasi oranzovy povlak :-(
Ale nie som za balene vody, kvoli tomu mnozstvu odpadu.

xdanielax

Presne suhlasim s Matejom.
Jasne ze pijem vodu z vodovodu a chuti!! Dokonca ju casto uprednostnujem pred balenymi stol. vodami, tie si dam len obcas, ak mam chut napr. na sytenu vodu.

Som z BA. Ale je pravda, ze v niektorych inych mestach/dedinach nie je taka chutna ako mame tu. Dokonca nedavno v Tatran.Lomnici som si kavu robila a chutila inak :D

Matej

Podľa EÚ a rozboru našej vody z vodovodov sa zistilo, že je jedna z najlepších a úplne nezávadných zo všetkých krajín.. obsahuje aj dostatok minerálov..

sexicek

Ja byvam v Kosiciach a pijem vodu z vodovodu a je celkom dobra, vobec necitit chlor. Je zdravotne nezavadna. Makka, dobra na pranie. Mineraly si dodavam stravou a umelo.