Vybusny priatel

Príspevok v téme: Vybusny priatel
Viktoria1990

S priatelom sme spolu 4,5 roka.Mame spolu 8 mesacneho syna. A byvame spolu rok a pol.Priatel ma velmi tazku povahu. Vie sa urazit za vsetko mozne, a potom so mnou nerozpravat.Ale najhorsie je to,ze ked sa o nieco rozpravame a nieco sa mu nepaci zacne po mne kricat,dostane ako keby zachvat zurivosti.Uz som mu povedala niekolko krat ze sa mi to nepaci ze po mne krici.Krici na mna aj pred mojimi rodicmi aj pred svojou mamou na mna nakrical.Jeho mama sa ho uz boji,lebo aj na nu uz nakrical.Bojim sa ze nas syn sa ho bude bat.A v poslednej dobe sa to len stupnuje,s tym kricanim.Som smutna s toho,preco sa tak ku mne sprava :( Ja sa stale nejaky problem snazim vyriesit s kludom,ale on iba krici.Ma niekto podobny problem ?

anjelik09

Ja mám tiež taký problém s priateľom. Keďže študujem psychológiu všimla som si jednu vec.Ak ho z niečoho obviním a mám pravdu vtedy začne kričať,teda vrieskať. Ak nie tak ma pokojne upokojí, a všetko je v poriadku. Je to taký obranný mechanizmus,tým , že vrieska vyvolá v žene aj pocit viny a žena začne pochybovať alebo sa radšej ospravedlní len aby sa s partnerom nehádali. Ja už presne viem kedy mi klame a keď som mu toto všetko povedala tak sa mi nakoniec aj priznal.Tiež sa za všetko urážal ale nechala som to tak. POčkala som kým neprišiel on za mnou. Stúpne im hormón do hlavy, treba počkať kým sa upokojí a keď urobí prvý krok tak vtedy mu vysvetliť pokojne všetko čo vás trápi.

Viktoria1990

Netusim ako sa vola hra,co ma nazov hry spolocne s tym ?Prvorade myslim na syna,aby mal otca,potom na seba.Pre mna je moj syn najdolezitejsie co mam.Preto sa pokusim najprv nejak to vyriesit,a ked to nepojde tak budem musiet s tym nieco urobit. Chcem zit v normalnej harmonickej rodine,si myslim ze nechcem tak vela. Aj tak dakujem za Vase nazory a drzte mi palce

soffa

a to ked na teba nakrical pred tvojimi rodicmi,tak mu nikto nic nepovedal?sa cudujem,od mojho otca by dostal hned po hube,ze preco si nevazi jeho dceru,a matku jeho syna..????sa ti cudujem,syn sa ho bude bat,moze to vyustit az do pocuravania sa,nebude v zivote priebojni,atd.stanov si pravidla,a ak ich nebude respektovat,tak ho nechaj.bude sa ti kludnejsie zit!!!

ja40

Viki musis sa ak nie on tak ty spamatat. Nestavaj sa do pozicie obete. Ty si uvedomela zena a matka,on je nezrely pc maniak,poznam takych par a su fakt na nevydrzanie. No a co ked sa stara,je to sice pekne,ale staral by sa aj iny a lepsi. Vzdy je niekto lepsi alebo horsi,je na nas koho si vyberieme. Ja chapem,ze ho mas rada a chvalim ta aj za to,ze ti to vrta v hlave a vies,ze toto neni normalne. Fakt s tym nieco urob,nedovol mu to uz. Presne ako pise Magy,ak zacne vrieskat povedz mu pekne,ze sa s nim mienis bavit,az ked sa skludni. Ze ty nie si jeho dieta,alebo nejaka handra,na ktoru moze kricat a ze mu to jednoducho nebudes tolerovat. Vies zacat musime vzdy od seba,musime si seba vazit a mat sa radi,len tak sa to potom odrazi aj vo vztahoch...

macik

hm,je to vybusny nervak-povedzme si narovinu ..
ja mam tiez takeho,az na to,ze s nim nezijem,avsak asi ho aj necham aj kvoli tomuto ..

Viktoria1990

No ved toto aj ja sa bojim ze to prejde do nasilia,ale vtedy by to uz bolo ine.Musim najst taktiku na nho.Mima09 ja tak nejak napodobne.Som ticho ked vrieska,lebo potom ho vyprovokujem a vrieska este viacej.A potom v posteli sa vyplacem.Viem ze to nie je riesenie.Mala by som s tym uz daco urobit.Zase nemozem povedat ze nic nerobi,lebo pomaha mi,ale ked ho chyti amok tak je zle...Aj moj tak nejak vyzera ked sa rozculi,ako ten Marek z Plaze 33.
Ano,bojim sa aj o syna aby taky nebol

ka3na

na tvojom mieste sa skor bojim ze syn ked bude starsi to od neho odpozoruje a bude to pokladat za normalne kedze to u vas takto videl a vyrastie z neho tiez taky nervak! a po dalsie krik len ukazuje ze sa nedokaze ovladat a zvladat situaciu ....pozor aby to casom neprerastlo aj do nasilia

mima09

Viktoria mam podobny problem,dlho mi to ublizovalo,ale teraz som uz ako keby imunna...ked dostal amok,rozplakala som sa a dostala depky a teraz zvyknem len ticho ostat sediet,pockam,kym ho prejde..naposledy som sa opytala...co infartik?infartik?to ho nasralo este viac...zobrala som sa a sla domov,za 10min,bola ospravedlnujuca sprava...nedavno sme spolu pozerali plaz33 a tam ten marek mal parkrat tiez takyto zachvat zlosti,vrieskal ako najaty,tak priatel hovori..to je daky kkt..tak som mu povedala,ze hej..len vyzera presne ako ty,ked ziapes ..zacudovane sa na mna pozrel a odvtedy akokeby utalo...len neviem do kedy...samozrejme ine je,ked vrieska pred dietatom,to uz treba zasiahnut nejako inac