Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vybusny priatel

Príspevok v téme: Vybusny priatel
Viktoria1990

S priatelom sme spolu 4,5 roka.Mame spolu 8 mesacneho syna. A byvame spolu rok a pol.Priatel ma velmi tazku povahu. Vie sa urazit za vsetko mozne, a potom so mnou nerozpravat.Ale najhorsie je to,ze ked sa o nieco rozpravame a nieco sa mu nepaci zacne po mne kricat,dostane ako keby zachvat zurivosti.Uz som mu povedala niekolko krat ze sa mi to nepaci ze po mne krici.Krici na mna aj pred mojimi rodicmi aj pred svojou mamou na mna nakrical.Jeho mama sa ho uz boji,lebo aj na nu uz nakrical.Bojim sa ze nas syn sa ho bude bat.A v poslednej dobe sa to len stupnuje,s tym kricanim.Som smutna s toho,preco sa tak ku mne sprava :( Ja sa stale nejaky problem snazim vyriesit s kludom,ale on iba krici.Ma niekto podobny problem ?

Viktoria1990

Ja som tiez vyrastala s vybusnym otcom,viem co to je :( nechcem to aby prezival moj syn.Ja priatela lubim,a stale si myslim ze sa to urovna,ale asi som naivna.Ale chcela by som mu nejako pomoct,aby to napravil,lebo ho mam rada a nechcem aby bol moj syn bez otca.Ale neviem ako mu pomoct,on ku psychologovi nepojde,ked ani svoju vlastnu matku nepocuva tak uz neviem.

meloon

problem nemas ty, ale tvoj priatel. mal by sa ist porozpravat s psychologom. vase dieta bude inak vyrastat v nevhodnom prostredi, bude vystresovane, bude utiahnute alebo agresivne.
mali sme agresivneho otca, bolo to peklo, kym sa nasi nerozviedli, odvtedy je to super. porozmyslaj nad tym. zalezi v akom prostredi zijes, zijes iba raz, a tvoje dieta ma iba jedno detstvo. bud nech s tym nieco robi alebo pouvazuj o rozchode. dieta nepotrebuje krik a vystresovanu matku. nakoniec skoncis na praskoch ty.