Psychológ

Dede2222

Psychika sorry ale v živote som nebola chorá, na nič sa neliečim, k lekárovi chodím jedine k očnej a zubárovi, ale prišiel taký útlm, že som nevedela existovať, takže som jednoducho musela ísť k psychiatrovi, lebo šarlatánom, ktorým sa hovorí pychológovia som mala na výške dosť počas prednášok, takže som išla k odborníkovi, lebo keď máš problém so zubom tak ideš k zubárovi a nie k hygienikovi..takže aj p. Albertová ak vidí nejaký problém, ktorý vie, že nezvládne, tak posunie psychiatrovi..ako každý správny odborník, vie čo je v jeho silách...

psychika

ja som u albertovej bola s uplne inym problemom - ciste fyzickym, cize telesna choroba a dost vyrazne mi ta liecba pomohla aj na psychiku. takze si myslim ze aj v niektorych tych vasich psychickych problemoch by mohla byt pricina v telesnych organoch, ved telo a psychika je stale jeden clovek a vsetko to so vsetkym suvisi. mozno preto nezaberaju niekedy lieky ktore su len na psychiku.
ale zase som pocula aj to, ze albertova v niektorych pripadoch sama posiela k psychiatrovi. a to celkom nechapem z akeho dovodu.

Dede2222

Meretseger...u nás v okolí som jediná s BAP, to mi povedal psychiater..má ešte jednu, ale tá za ním chodí z BA..takže sa nečudujem, že nemajú lieky,ale čakať na ne 2 dni, trošku šok..:) ale asi si budem musieť zvyknúť...čo už..

Meretseger

U nás v lekárni (aspoň v tej, čo tam chodím, inak ich tu je milión) takmer nikdy nemajú lieky, čo beriem, až sa cítim ako jediná široko ďaleko s BAP. Najradšej by som sa spýtala, či ich tu ešte niekto berie:)
Ale zakaždým ich objednajú a najneskôr do ďalšieho dňa si po ne dôjdem. Preboha, vám ich neobjednajú?

Dede2222

Nebol nadšený, ale zhodnotil to slovami, vidím, že ste si nesadli, ale správou, že k žiadnemu psychológovi nepôjdem, nebol nadšený..
No ja depkujem momentálne stále..lieky nemám cca 6 dní, niektoré sú, niektoré nie...takže to bude ešte zaujímavé..noo rada bych sa dostala do takého stavu, aby som mohla písať dizertačku, pretože takto nič moc...

Meretseger

Ten patričný spôsob by som chcela vidieť, heh :D
Už tak dlho nemáš lieky? Geez, to nie je dobré. Len aby ťa nepostihol disociatívny stupor, t.j. zombie stav, to by si šla do nemocnice veľmi rýchlo.
Ja sa stále brodím hypomániou a je to suppa, som strašne šťastná. Vrátili sa mi všetky staré záujmy, vôbec žiadna depka, myslím si toho o sebe nehorázne moc a všetko sa dá... Do takého stavu sa skús prehupnúť, čo tam po depresiách a stresoch!

Dede2222

tak psychológ mi povedal, že je to BAP...nehral sa, psychologičku bral na vedomie asi takým spôsobom, že mu volala a povedala výsledky, ale ona mu povedala niečo, čo on odmietol..tak som mu svoj názor na všetkých psychológov povedala patričným spôsobom..no ak sa to nezlepší tak hospitalizácia...tak čakám 2 týždne a 2 dni bez liekov, lebo ich nemali...fanzázia, to budú stavy..:)

Meretseger

Depresia nie je osobnostná porucha... alebo som mimo? BAP sa každopádne zamieňa s HPO, tam aj tam skáču nálady ako splačené lúčne koníky :D A mať obidve naraz je už úplné rodeo :D

kukucko

he he, to poznam to tie machule, ja som vsade videl zenske lono :-)))

Ale aj tak som asi skoncil OK, psychologicka bola taka mlada babenka, mala pochopenie ;-)

Inak s tou diagnostikou BAP vs. osobnostne poruchy je to fakt dost zaujimave. Asi to fakt spolu suvisi. Depresia je riadna svina.