Psychológ

Dede2222

Tak táto moja psychologička je ozaj vôl, zisťujem, že nakoniec som zrelá jedine do ústavu...zajtra psychiater a adios, liečim sa po svojom...nijako...tak tomu bolo doteraz, bude aj odteraz...že poruchy myslenia...ani to som o sebe nevedela..pani psychologička hodnotí neviem čo, lebo test na BAP vôbec nezhodnotila, len machule tam vo veľkom analyzovala..mám toho plné zuby

Rost

Inak napriklad o pani Albertovej som dost cital , vyzera ze je uplne skvela ,aj by som ju sam skusil akurat ja sice mam problemy aj na hlave nie len vnutri ale co sa tyka dusevnej stranky by mi stacilo iba keby sedenie u klasickeho psychologoa trva tak 70-80 min alebo aspon tych 60 min.Nejake celkove vysetrenie nie je u mna asi dolezite si myslim a ani tie lieky nemusim moc+financny problem,skoda ze uz ma svoj v buducnosti by som ju vyhladal aj tak.U psychologicky co som mal pred tym som bol niekedy mozno ani nie 20 min co sa mi zda dost malo a uz tam stepoval dalsi klient.Teraz mam 50 min ale niekedy mi je aj to malo a na niektore veci si spomeniem az na konci akurat ked odchadzam.Ale tak nie je to zle len by mohli este o chvilku dlhsie trvat sedenia ,skoda :/

Brithinka

Nie, nemáš.

Ja mám odmalička problémy s fóbiami a už 8 rokov pravidelne navštevujem psychológov, dokonca aj psychiatrov, samozrejme bez výsledkov.

Mám problémy napríklad so sebavedomím, alebo bátím sa po tme.

Jedna psychiatrička mi raz na to napísala kvapky, a ja som sa opýtala, či mi to nemôže uškodiť a ona reagovala "Môžem ťa rovno poslať na psychiatriu, ak sa ti nepáči"

U jednej psychoterapeutky som sa raz sťažovala že mám problémy so sebavedomím a ona mi povedala, že ju nemám klamať,že ona má 2 výšky, že som egocentrik, ktorý pomoc nepotrebuje.

Slovenské zdravotníctvo :)

Alili

napr. albertovej na ludoch zalezi nie trocha, ale uplne. a je to aj vidno.
kazdy clovek sa za psychologa nehodi. a ked zacne este kecat depresivnemu cloveku aby isiel makat, no to je teda sila, ta sa teda vyzna! prec od takych.

Rost

Jasne , chapem ze je to ine ak sa rozhodnes sama a ak ta niekto posle.Ja iba ze ak ta este posle psychiater tak vyber inu netreba to generalizovat , moze sa stat ze natrafis na cloveka co sa napriklad na to povolanie absolutne nehodi.Mne sucasna psychologicka povedala aj ze jej na mne zalezi trochu.To sa hned lepsie pocuva i ked ja to vobec neberiem osobne a beriem to s odstupom, profesionalne(ako sluzbu) ale treba sa nad to povzniest ak sa k tebe zle sprava ak by si este potrebovala ist tak snad 2x na to smolu uz nebudes mat.

Dede2222

Rost, ja som teraz musela ísť, psychiater poslal, ale neboj zmením ju 100%, lebo takto vystresovaná som nebola dávno. Takže ak mi doktor povie, že mám ísť nejakej alebo nejakému takémuto stvoreniu razantne odmietam...

Rost

Ak Ti akokolvek nevyhovuje tak ju zmen.Ja som bol u jednej spociatku fajn ale potom...bol som v depresii a este som si vypocul ze preco sa nicomu nevenujem , nechodim do prace a ze iba zbytocne zijem a ze uz sa nezaradim do normalneh zivota tak podobne a som si povedal ze to nebudem pocuvat este aj si za to platit a zmenil som a som maximalne spokojny teraz.

Dede2222

No neviem, či to je zdravé nasranie, keď jedno čo mám v hlave je to, že skočím pod auto, len smola, že tam kde má tú šamanskú dieru, je pri pešej zóne..:))Mám v sebe lieky od psychiatra, ale upokojenie žiadne..

zewa

Mrzi ma, ze mas takuto skusenost. Ja ma skvelu psychologicku a nedopustim na nu. Nikto mi nedal tolko sily do zivota ako ona. Ale mozno aj take zdrave nasranie sa moze byt lepsie ako roky psychoterapie :)

Dede2222

Zewa bola som tam v pondelok na vyšetrení. Poslal ma tam psychiater, ktorý si potreboval pomocou testu utvrdiť svoju diagnózu. Nemyslím, že ten test bude mať nejakú extra výpovednú hodnotu, lebo jediné čo urobila, bolo zdeptanie a totálne rozladenie. Odmietam tam ísť viackrát, aj psychológom, zbytočné mrhanie časom. Mám sto chutí šmariť celou PN a ísť makať, lebo toto je na hlavu celé, kam som to dospela, aby sa s človekom, ktorý sa snaží presadiť a preraziť vo svojom odbore, bavili ako s neprispôsobivým. Som neskutočne vytočená