Biele zuby

Miska

ja som tiez pocula ze na biele zuby je dobry pracok do peciva ale neviem. este som to neskusal.v kazdom pripade si treba umyvat zuby po kazdom jedle a poriadne.a bielost zubov ovplyvnuje aj bratie liekov, dedicnost, fajcenie, jedenie jedal ktoremaju vela pigmentov.

domi

Zubne pasty s roznymi gulockami a podobnymi "vecami" len poskriabu sklovinu, ktora nasledne zltne kedze straca nieco take ako "ochranny obal". Tak isto aj zubari pouzivaju silne pripravky atd. Takze ostava mi tvrdenie, ze biele zuby ma ten, kto to ma geneticky dane.
PS: zalezi od uhla pohladu ja ich mam tiez niekedy biele ;)))

janík

bolesti pri oprave zubov ide veľmi dobre odstániť akupunktúrou,(pravda, ak je vtedy v dosahu )Treba napichať bolesť tlmiace body aspoň pol hodinu pred a pobyt u zubára bude príjemný.
Upozorňujem, že to mám overené,je to nádherné!!!!Problém by mal zvládnuť aj priemerný akupunkturista .

boles

vie mi niekto poradit ked mi zubar cistil nervove kanaliky ze ked ma to teraz boli co alebo nejaky recepet ako usmernit bolest mimochod vecsiu bolest som vzivote nezazil ako ked mi cistila neRvove kanaliky STRASNE !!! poradte trpim prosim

kuska

Colgate by som nepouzivala, pretoze je som od tej zubnej pasty dostala silnu paradentozu. Vtedy mi lekar poradil nasu obycajnu floru. Fajcim, pijem caj aj kavu a mozem povedat, ze mi kazdy zavidi moje biele zuby. Na druhej strane pijem vela mlieka, jem tvaroh, vela vajicok,bryndzu, a do kavy si davam smotanu. Cholesterol mam uplne v poriadku. Lenze den zacinam jednou lyzicou olivoveho oleja. Podotykam mam 55 rokov a okrem jedneho mam vsetky svoje zuby.

lolo

zuby budete mat len vtedy pekne ak si ich vobec nebudete umyvat, a sviezy dych budete mat ak pravidelne jete olomovske syrecky, kvargle, papa